CSM Bucureşti a scăpat de Nora Mork! S-a accidentat grav la genunchi

Sorin Dumitrescu   
in Stiri sportive
06/02/2018, 00:02
CSM Bucureşti a scăpat  de Nora Mork! S-a accidentat grav la genunchi GALERIE FOTO

Gyor a jucat luni în grupa principală 1 a Ligii Campionilor la handbal feminin cu formaţia daneză Nykobing, singura care a produs marea surpriză de a învinge pe CSM Bucureşti în această ediţie a grupelor. Nu a fost un meci greu pentru echipa antrenată de selecţionerul României, spaniolul Martin Ambros, gazdele conducând de la un cap la altul meciul şi câştigând cu scorul de 32-23.

Dar la finalul partidei nu existau prea multe motive de bucurie în tabăra unguroaicelor, una dintre marile candidate la câştigarea trofeului, alături de CSM şi Vardar Skopje. Şi antrenorul Ambros Martin nu avea nici un chef de declaraţii, iar câteva dintre fetele echipate în verde (culorile Gyor-ului) aveau lacrimi în ochi, Heide Loke, puternicul pivot fiind foarte afectată.

Nora Mork a mai fost operată la genunchi în 2012

Victoria a trecut pe planul secund. Pentru grupul de la Gyor contează mult mai mult stupida accidentare suferită de Cristina Neagu a lor, norvegianca Nora Mork. Aceasta s-a autoaccidentat la o săritură în semicercul danez şi veştile sunt dintre cele mai sumbre, pentru că e vorba de o problemă gravă la genunchi, capitol la care Mork deja a mai suferit câte o inervenţie chirurgicală în 2012 la ambele picioare!

Nu există încă o poziţie oficială, dar preşdintele lui Gyor, Csaba Bartha, a declarat la două ore după meci faptul că informaţiile nu sunt deloc bune de la spital şi că foarte probabil pentru norvegiancă aici s-a încheiat acest sezon, cel mai probabil fiind vorba de ruptură de ligamente, ceea ce înseamnă minim 6-7 luni de absenţă. Dacă se confirmă CSM va scăpa de ceea ce însemna cam 25 la sută sau chiar mai mult din forţa Gyorului, dar desigur e o veste tristă pentru lumea handbalului, Nora Mork fiind o superjucătoare.

Ştirea MOMENTULUI

Când se joacă FCSB–Rudar Velenje în turul 2 preliminar din Europa League

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.