Sport

Nora Mork, adversara lui CSM Bucureşti în Liga Campionilor: “Nu mi-a mers cum speram acolo”

09.10.2020 | 17:13
Nora Mork adversara lui CSM Bucuresti in Liga Campionilor Nu mia mers cum speram acolo
ADVERTISEMENT

Norvegianca Nora Mork a revenit pe „parchet” și a înscris 11 goluri în cele două partide pe care echipa sa, Vipers Kristiansand, le-a avut în sezonul actual de Liga Campionilor. „Viperele” joacă sâmbătă, de la ora 19:00, acasă, cu CSM București.

Aflate în aceeași grupă, Vipers și CSM București au maxim de puncte după primele două etape și câte o restanță. Echipa bucureșteană a câștigat în precedentele două meciuri jucate la Kristiansand.

ADVERTISEMENT

Din păcate, în partida de sâmbătă, CSM București nu o va putea folosi pe Cristina Neagu, căpitanul formației, după ce aceasta a fost depistată pozitiv la coronavirus și este în izolare

”Va fi frumos să-mi revăd coechipierele”

În schimb, Vipers va beneficia de revenirea Norei Mork, una dintre vedetele formației, care evoluează din ce în ce mai bine. Anul trecut, pe când juca pentru CSM, Nora a suferit o accidentare în Supercupa României și nu a apucat să evolueze decât 30 de minute pentru echipa din București.

ADVERTISEMENT

Nora Mork a plecat de la CSM București în iunie 2020, alegând să se întoarcă acasă: „Din cauza unor probleme grave de sănătate în familia mea, am luat decizia să mă mut în Norvegia pentru viitorul apropiat. Astfel, pot fi aproape de cei dragi într-o perioadă foarte dificilă”.

Înaintea reîntâlnirii cu fostele sale coechipiere de la CSM București, valoroasa hadbalistă norvegiană a detaliat situația pe site-ul Federației Europene de Handbal (EHF).

ADVERTISEMENT

Este un meci dur, au o echipă foarte bună, le cunosc din sezonul trecut. Va fi frumos să-mi revăd coechipierele, dar sper ca să câștig în fața lor. Îi doresc tot binele Cristinei Neagu, știu cum e să nu poți juca. A evoluat excelent în primele două meciuri. Recunosc, e un avantaj pentru noi că ea nu joacă, dar au o echipă grozavă și vor veni să lupte” Nora Mork

„Nu mi-a mers așa cum speram la CSM. A fost cumplit să mă accidentez atât de devreme în sezon și să nu mai pot să-mi ajut echipa. M-am simțit bine însă la București, dar am decis să revin acasă, din motive personale” Nora Mork

CSM București a ajuns în Norvegia joi, însă a fost nevoită să stea 24 de ore în carantină până la primirea rezultatelor testelor pentru coronavirus. În seara asta, de la ora 19:00 urmau să se antreneze în sala în care se va juca partida.

Prima reacție a Cristinei Neagu după ce a aflat că are coronavirus

Jucătoarele de la CSM București vor să câștige pentru Cristina Neagu. Handbalista CSM-ului a spus că este bine și nu are simptome.

ADVERTISEMENT

”Îmi pare foarte rău de Cris, suntem cu toții cu sufletul și gândul la ea. Ca de obicei, va reveni pe teren mai puternică. Îmi doresc ca la finalul meciului cu Vipers să pot să-i spun că victoria este pentru ea”, a declarat Crina Pintea.

Cristina Neagu a oferit prima declarație de la infectarea cu coronavirus: „După cum ați aflat deja, săptămâna trecută am fost testată pozitiv pentru Coronavirus. Starea mea generală de sănătate este una bună și abia aștept să mă pot întoarce la antrenamente! Aveți grijă de voi, purtați mască și protejați-vă, pentru că virusul nu ocolește pe nimeni! Este încă un hop pe care îl am de trecut și mă voi întoarce, ca de fiecare dată, și mai puternică!“

ADVERTISEMENT