Sport

Nora Mork, transferată de CSM Bucureşti! Ce contract a semnat noua vedetă a “tigroaicelor”: “Va fi o echipă nebună”

28.02.2019 | 15:57
Nora Mork transferata de CSM Bucuresti Ce contract a semnat noua vedeta a tigroaicelor Va fi o echipa nebuna

Nora Mork s-a transferat la CSM Bucureşti, iar campioana României începe să-şi definitiveze lotul pentru sezonul viitor. “Tigroaicele” visează la Liga Campionilor şi au început să facă mutări pe bandă rulantă în această perioadă.

Nora Mork, transferată de CSM Bucureşti: “Mă voi bucura de fiecare clipă”

Nora Mork a fost transferată de CSM Bucureşti, iar inter-ul dreapta a anunţat că a semnat un contract pe doi ani cu campioana României. Handbalista de 27 de ani se afla în ultimele şase luni de contract cu Gyor şi oficialii “tigroaicelor” nu au plătit niciun ban pentru realizarea mutării.

“Sunt încântată să anunţ că am semnat un contract pe doi ani cu CSM Bucureşti, un club care crede în mine şi în calităţile mele. Sunt mai motivată ca oricând să mă întorc pe teren, să mă dezvolt ca jucătoare şi să joc alături de câteva dintre cele mai bune jucătoare din lume. Chiar am speranţe mari pentru această echipă şi cred că putem face lucruri mari împreună în următoarele sezoane. Acum aş vrea să mă concentrez pe restul sezonului ca jucător al echipei ETO. Credeţi-mă, mă voi bucura de fiecare clipă, împreună cu colegii şi fanii mei”, a declarat Nora Nork pentru tv2.no.

Nora Mork, transferată de CSM Bucureşti. Ce a declarat în presa din Norvegia
Nora Mork, transferată de CSM Bucureşti. Ce a declarat în presa din Norvegia

Nora Mork vrea Liga Campionilor şi cu CSM Bucureşti

Nora Mork a vorbit în presa din Norvegia despre cum au decurs negocierile pentru realizarea transferului la CSM Bucureşti. Scandinava a susţinut că echipa antenată de Dragan Djukic poate câştiga Liga Campionilor.

“A fost greu să spun nu, dar nu de aceea am ales Bucureştiul. Cel mai important lucru pentru mine este că acest club poate câştiga Liga Campionilor. Va fi o echipă ‘nebună’ de bună în sezonul următor. Cred că echipa are cea mai bună şansă de a câştiga”, a mai precizat Nora Mork. Handbalista de 27 de ani a câştigat de trei ori Liga Campionilor EHF şi a fost campioană mondială cu naţionala Norvegiei în 2015.