Life

Nora, probleme medicale după eliminarea de la Mireasa. Cu ce afecțiune se confruntă fosta concurentă

Nora, una dintre cele mai plăcute prezențe din casa emisiunii Mireasa, a vorbit despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Tânăra are o boală care nu se poate vindeca.
01.07.2022 | 00:19
Nora probleme medicale dupa eliminarea de la Mireasa Cu ce afectiune se confrunta fosta concurenta
Nora de la Mireasa, probleme de sănătate după plecarea din casă. Ce diagnostic a primit. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Antena 1 are mai multe probleme medicale după eliminare, acestea fiind făcute pe fond de stres. În ultimele ediții frumoasa blondină s-a certat constant cu mama lui Leo, bărbatul cu care a format un cuplu.

Nora de la Mireasa, probleme de sănătate după plecarea din casă. Ce diagnostic a primit

Nora a clacat înainte de a afla verdictul din partea telespectatorilor și a cerut să plece din casa Mireasa. Tensiunile cu doamna Dana și schimbul de replici i-au cauzat probleme, motiv pentru care a părăsit competiția.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Antena 1 a primit un diagnostic cumplit de la medici, care i-au spus că s-a stresat prea tare. Din păcate, boala de care suferă nu se poate trata, însă se ține sub control cu medicația corectă.

„După ce am ieșit a fost foarte greu o lună jumătate pentru că am mers la un control, să vedem ce probleme am. Am făcut spasmofilie de gradul 1, foarte grav. Am luat tratamentul necesar, dar se zice că e pe bază de stres.

ADVERTISEMENT

Dacă o să mă stresez în continuare, atunci o să-mi reapară. Spasmofilia nu este tratabilă”, a dezvăluit Nora în emisiunea Xtra Night Show de la Antena Stars.

Nora, atitudine detașată la Mireasa? Ce a pățit

Nora consideră că a fost pe placul celor de acasă, din fața micilor ecrane, pentru că nu a ripostat atunci când a fost atacată de doamna Dana. Tânăra nu-și explică de ce a avut o atitudine detașată, de aceea a mers la psiholog pentru a vedea ce a pățit.

ADVERTISEMENT

„Nu am jignit, am stat în banca mea și sunt apreciată pentru comportament. Am întrebat psihologul de ce mi s-a întâmplat să nu pot da replica.

A zis că am intrat într-o depresie emoțională unde orice ziceam nu era normal. Puteam să răspund, dar nu cu ce trebuia să răspund. Am intrat într-o depresie în care nu mai puteam să mă apăr”, a mai spus fosta concurentă de la Mireasa.

ADVERTISEMENT