News

Nori spectaculoși de culoare roz pe cerul din București. Cum s-a format acest fenomen

05.05.2020 | 08:50
Nori spectaculosi de culoare roz pe cerul din Bucuresti Cum sa format acest fenomen
Nori spectaculoși de culoare roz pe cerul din București. Cum s-a format acest fenomen. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

După ploaie și furtună este așteptat să iasă curcubeul, doar că de data aceasta a avut loc un alt fenomen spectaculos. Bucureștenii au putut observa pe cer, la apusul de luni seară, 4 mai, nori de culoare roz aprins care au fost instant fotografiați de internauți.

Nori de culoare roz pe cerul din Capitală, după ploaie

Norii au făcut spectacol pe cerul din București, luni seară, chiar la apusul soarelui când mai multe persoane au surprins un cer de culoare roz.

ADVERTISEMENT

Cei care au privit apusul au avut parte de imagini spectaculoase pentru că un val de nori roz a acoperit cerul creând o scenă numai bună de imortalizat.

Experții spun că cerul intens colorat s-a format datorită faptului că norii care au adus ploaia au reflectat ultimele raze ale soarelui înainte de a apune, căpătând astfel puternice nuanțe de roz.

ADVERTISEMENT

Norii roz de pe cerul din București, fotografiați de numeroși internauți

Spectacolul de nori roz de pe cerul din București a fost surprins în imagini de foarte multe persoane care s-au grăbit să prindă acest moment unic.

Internauții s-au „lăudat” apoi cu acest fenomen spectaculos pe rețelele de socializare unde au primit numeroase aprecieri și comentarii.

ADVERTISEMENT

„La noi până și furtuna e roz”, a scris o femeie care a reușit să surprindă în imagini norii roz care au acoperit cerul din București preț de câteva minute bune.

Alții au catalogat acest fenomen ca un semn de la Divinitate făcând referire la pandemia de coronavirus care a pus stăpânire pe întreaga lume.

ADVERTISEMENT

„Are o nuanță…covidiană”, „E un roz promițător, rusesc. Ca un duel. Nu știi sigur cum se rostogolește către Lume, iar asta îl face captivant” sau „Nori roz? Soarele apune la vest, norii sunt la est!!!!”, sunt doar câteva dintre comentariile celor de pe Facebook.

La noi pana si furtuna e roz 🙃

Posted by Elenina Nicuț on Monday, May 4, 2020

 

ADVERTISEMENT