Life

Câți bani câștigă Toni Iuruc, soțul Simonei Halep. Ce firme de mare succes conduce afaceristul

Simona Halep este una dintre cele mai bogate sportive ale lumii, dar și soțul său, Toni Iuruc, nu este mai prejos din acest punct de vedere. El conduce mai multe firme, care îi aduc un profit consistent
11.07.2022 | 18:12
Cati bani castiga Toni Iuruc sotul Simonei Halep Ce firme de mare succes conduce afaceristul
Simona Halep și Toni Iuruc, familie de milioane de euro / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Simona Halep și Toni Iuruc formează unul dintre cele mai iubite cupluri ale României, cei doi urmând să se căsătorească, și religios, în toamna acestui an. Ei vor organiza o nuntă fabuloasă, așa cum a fost și cea din septembrie anul trecut. Dacă despre Simona se știe că a obținut milioane de euro din tenis, FANATIK a încercat să afle și ce afaceri de mare succes conduce Toni Iuruc, soțul sportivei.

Ce afaceri are Toni Iuruc, soțul Simonei Halep

Toni Iuruc este cunoscut în lumea bună a afacerilor, din București și din Constanța, de foarte multă vreme. Implicat în domeniul publicității și în cel al imobiliarelor, soțul Simonei Halep trece, în mediul de business, ca fiind unul dintre cei mai bogați machidoni.

ADVERTISEMENT

Conform datelor consultate de FANATIK, Toni Iuruc, pe numele lui real Gabriel Apostol Iuruc, a avut, de-a lungul timpului, șase firme. Gama Electric Import Export (cu obiect de activitate comerțul cu amănuntul al articolelor și aparatelor electrocasnice, în magazine specializate – radiată), ACB Advertising Development (publicitate – activitate suspendată), Promotion & Models Services (publicitate – radiată), Combat Games (radiată), AdVenture Top Services (publicitate – activitate suspendată), AdVenture International (activitate suspendată) sunt cele șase firme la care apare Toni Iuruc ca fiind implicat.

E adevărat, de-a lungul anilor, unele dintre companiile de care s-a ocupat Toni Iuruc au avut activitate din greu. De exemplu, prin firma AdVenture Top Services, soțul Simonei Halep a fost implicat în campania electorală a lui Sorin Oprescu în 2008, an în care raporta o cifră de afaceri de peste 700.000 de lei, adică bine peste 150.000 de euro la acea vreme.

ADVERTISEMENT

În acest moment, se pare că el câștigă bani frumoși și din închirierea imobilelor pe care le deține, vorbindu-se despre sume lunare încasate de ordinul a zeci de mii de euro.

Toni Iuruc vine dintr-o familie cunoscută în lumea afacerilor

Toni Iuruc provine dintr-o familie care are legături serioase cu lumea afacerilor. Mama sa, după ce a rămas văduvă acum 12 ani, s-a dedicat business-ului, Genica Iuruc deținând două companii: Trei Rândunele și T.N.C. Electric International.

ADVERTISEMENT

Cea de-a doua firmă însă, trebuie precizat, nu are activitate fiscală declarată din 2006, singurul an în care compania a înregistrat cifră de afaceri mai mare de 0 fiind 2008, atunci când anunța puțin peste 150.000 de lei.

Cu toate acestea, Trei Rândunele a avut un an 2021 destul de bun, conform cifrei de afaceri raportate la ANAF: peste un milion de lei (în jur de 200.000 de euro), bani proveniți din închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.

ADVERTISEMENT

Totuși, conform datelor obținute de FANATIK, profitul nu a fost unul strălucit pentru mama lui Toni Iuruc, ea raportând doar puțin peste 1.150 de lei pentru anul fiscal 2021, de 100 de ori mai puțin decât în 2020, atunci când anunța peste 130.000 de lei la acest capitol.

Simona Halep, cea mai bogată jucătoare de tenis a României

De cealaltă parte, Simona Halep, deși nu deține firme în nume propriu, nici nu are nevoie de afaceri pentru a câștiga bani care să îi ajungă o viață. Munca extraordinară pe care o depune pe terenul de tenis i-a asigurat, până acum, doar din sportul în care a făcut istorie pentru România, o sumă care se învârte în jurul a 40 de milioane de dolari.

Pe lângă sumele pe care le-a câștigat din tenis, Simona Halep are, la doar 30 de ani ai săi, contracte de publicitate de milioane de euro anual, ceea ce o clasează pe jucătoarea noastră pe primul loc în clasamentul financiar al sportivilor în activitate de la noi.

În plus, familia Simonei Halep câștigă sume importante bani din afacerile pe care le deține în domeniul hotelurilor și altor facilități de cazare similare, restaurantelor, dar și în cel legat de dezvoltare și promovare imobiliară sau fabricarea de pâine și a produselor lactate și brânzeturilor.

Mai mult, conform datelor consultate de FANATIK, familia Simonei Halep a reușit, în anul fiscal 2021, să obțină milioane de euro din afacerile pe care le derulează, semn că rudele jucătoarei de tenis au un fler deosebit când vine vorba de business.

Simona Halep și Toni Iuruc fac nuntă pe 13 noiembrie 2022

După ce anul trecut și-au unit destinele, la Constanța, în fața ofițerului de stare civilă, iar apoi au pus la cale o petrecere de cununie fabuloasă, la malul mării, Simona Halep și Toni Iuruc vor face, în toamna acestui an, și căsătoria religioasă.

Cei doi au ales data de 13 noiembrie pentru momentul în care își vor face jurămintele în fața lui Dumnezeu, iar apoi petrecerea va avea loc, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate, la Cazinoul din Sinaia.

“Mulţumesc pentru urările de casă de piatră. Da, informaţia este corectă. În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei”, a spus Toni Iuruc, în exclusivitate, pentru FANATIK.

“Ne potrivim perfect. E puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele”

Iar Simona Halep, discretă din cale afară de cele mai multe ori când vine vorba viața personală, a vorbit totuși ce relația pe care o are cu Toni Iuruc.

”Sunt fericită în viața personală, de când l-am întâlnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potrivește personalității mele, e puțin mai în vârstă și îmi înțelege toate toanele. În general, jucătorii de tenis au toane. Toni vine aici în weekend-uri, are la rândul lui muncă de făcut acasă, iar timpul petrecut împreună e perfect și mă ajută să continui cu tenisul”, spunea Simona Halep despre Toni Iuruc.

ADVERTISEMENT