Life
notix pixel id

Ce îți aduce noroc până la sfârșitul lunii decembrie 2021, în funcție de zodie. Care e talismanul tău?

Ce îți adude noroc în luna decembrie 2021, în funcție de zodie? Află care sunt obiectele pe care ar trebui să le ai la îndemână pentru a chema succesul de partea ta.
07.12.2021 | 13:45
Ce îți aduce noroc până la sfârșitul lunii decembrie 2021, în funcție de zodie. Care e talismanul tău?
Ce îți aduce noroc în luna decembrie 2021, în funcție de zodie. Foto: knowinsiders.com
ADVERTISEMENT

Se spune că norocul și-l mai face omul și cu mâna sa. Unii cred că acesta poate fi invocat ori că anumite obiecte îl pot chema pe drumul nostru.

Evident, vorbim despre o serie de superstiții. Totuși, de dragul fanteziei, vă prezentăm care sunt lucrurile care vă poartă noroc până la sfârșitul lunii decembrie 2021, în funcție de zodia în care v-ați născut.

Fiecare semn zodiacal are propria sa protecție astrală, fie că vine din partea planetei guvernatoare ori se bucură de un context anume, precum o aliniere de planete sau un tranzit pe harta lor.

ADVERTISEMENT

Ce îți poartă noroc în luna decembrie 2021, în funcție de zodie

Berbec: culoarea roșie. În cazul tău, talismanul poate fi chiar o culoare. Cum așa? Te vei întreba. Ei bine, luna aceasta poți atrage belușugul de partea ta dacă porți ceva roșu pe tine, dar să nu fie foarte vizibil (lenjerie intimă, șosete etc).

Taur: brățările din piele. Dacă ai vreo brățară din piele și peste ea ai aplicate motive religioase, poart-o în palmă atunci când te vei afla în fața unei decizii importante ori într-o situație aparent fără ieșire.

ADVERTISEMENT

Gemeni: trifoi cu patru foi. Da, nu se mai găsește pe vremea aceasta, însă există o serie de bijuterii cu acest simbol ori broșe pe care le poți avea la îndemână pentru a-ți purta noroc.

Rac: o monedă găsită întâmplător. Dacă te împiedici de vreo monedă prin casă sau afli una pe jos, este clar că acel obiect îți va purta noroc în această lună. Păstrează moneda. Ține-o în buzunar pe tot parcursul zilei. Nu o folosi!

ADVERTISEMENT

Leu: brățară din șnur roșu. Această brățară îți va da energia de care ai nevoie în momentele dificile și te va duce în cele mai potrivite contexte.

Capricornii nu au niciun obiect norocos

Fecioară: o bufniță. Bufnița simbolizează inteligența, iar tu vei avea nevoie să iei cele mai înțelepte decizii în această perioadă. Poți opta pentru o bufniță de jucărie, din pluș sau o fotografie cu o bufniță stilizată pe care să o ai la tine. Ar fi ideal dacă ai găsi o bufniță făcută din ceva metalic pe care s-o poți atașa la breloc.

ADVERTISEMENT

Balanță: rozariul. Chiar dacă nu ești o fire religioasă, rozariul te va ajuta destul de mult în luna decembrie și îți va aduce liniște sufletească.

Scorpion: o cruce mică. Poți s-o atașezi la un colier, la o brățară sau poți opta pentru o icoană mică pe care să fie semnul Crucii.

ADVERTISEMENT

Săgetător: cifra 7. 7 e în numerologie una din cifrele Divinității. Norocul poate fi de partea ta mai mult ca oricând dacă porți cu tine vreun obiect sau vreun element care să conțină acest 7.

Capricorn: În cazul tău, nu există vreun obiect specific pentru atragerea norocului. Tot ce trebuie să faci pentru a avea liniște și pentru a te bucura de succes este să stăpânești demonii din interiorul tău. Apelează la niște cuvinte-cheie ori la niște imagini care îți vin în minte când vrei să uiți de necazuri.

Vărsător: o inimă. Poate fi un desen banal sau o inimă atașată la vreun lănțișor. Intuiția este motorul norocului tău.

Pești: niște peștișori. N-ai fi zis, nu? Peștii simbolizează prosperitatea, iar dacă vrei să ai parte de ea, caută niște bijuterii chiar cu semnul zodiei tale.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri