Sport

Noroc sau ştiinţă? A câştigat un bilet fabulos de 48.700 de lei cu 15 meciuri „anonime“

Un parior s-a dovedit a fi ori extrem de norocos, ori un foarte bun cunoscător. A jucat 15 meciuri pe un singur bilet, iar cu o miză de 300 de lei a câştigat 48.689,28 lei.
01.06.2022 | 19:28
Noroc sau stiinta A castigat un bilet fabulos de 48700 de lei cu 15 meciuri anonime
Noroc sau ştiinţă? A câştigat un bilet fabulos de 48.700 de lei cu 15 meciuri „anonime“
ADVERTISEMENT

După încheierea marilor campionate, dar şi a Ligii 1, viaţa pariorilor a continuat ca şi până atunci. Iar un jucător, norocos sau experimentat, dar în mod cert inspirat, a dat lovitura cu un bilet fabulos, de 48.700 de lei, la o miză de 300 de lei.

Bilet câştigător cu echipe pe care le găseşti pe… Google

Succesul pariorului este cu atât mai mare, cu cât toate partidele pe care le-a pus pe bilet fac parte din campionate mici şi foarte mici. Drept dovadă, prima selecţie a fost Kokand 1912 – Qizilqum Zarafshon, la care a prevăzut că nu se termină egal. Am căutat… sunt două echipe din Uzbekistan, din prima ligă. Pronosticul a fost ales la siguranţă, cotă de 1,30, şi s-a dovedit corect. Oaspeţii s-au impus cu 3-1, deşi la casele de pariuri aveau şansa a doua cu peste 3,20 la victorie. Ba chiar 3,60 la unii bookmakeri.

ADVERTISEMENT

La următoarele două meciuri, am identificat rapid campionatul: Uruguay. E drept, jucau CA Progreso şi Uruguay Montevideo, respectiv Cerro Largo şi Liverpool Montevideo. La cel dintâi duel, în liga secundă, pariorul nostru avea nevoie de minimum două goluri. S-a terminat 0-2, scor stabilit încă din minutul 23. Deci n-au fost emoţii pentru cota de 1,45. Puţin suspans a fost la Cerro Largo, unde pariase că nu se termină egal (cota 1,33). Liverpool Montevideo a condus 2-0 din minutul 62, dar gazdele au redus din diferenţă pe final (86), astfel că ultimele 5 minute s-au simţit, probabil, mai lungi.

Câştigul fenomenal nu ar fi fost totuşi posibil fără un bonus consistent din partea Superbet. Mai exact, pariorul inspirat a beneficiat de 50% suplimentar, pentru că a avut 15 partide pe bilet. Cei 50% s-au tradus, în final, într-un plus de 16.229,76 de lei la câştig. Descoperă şi tu superbonusurile Superbet, prin care poţi să dai lovitura.

ADVERTISEMENT
Bilet câştigător de 48.700 de lei

Patru partide iberice, jucate la siguranţă

Trei meciuri „verzi“, jucate tot la siguranţă, au venit din divizia a treia spaniolă. Alcoyano – Gimnastic Tarragona, jucat cu „2“ la cotă 1,38, s-a terminat 0-1, gol marcat în minutul 28. Sevilla B – Linares a fost spectacol. Pariorul anticipase 2-6 goluri în meci, la cotă 1,33. Aşa s-a şi întâmplat, scorul final fiind de 1-4, după 0-2 în pauză şi două cartonaşe roşii pe banca gazdelor, în minutul 55, după golul de 3-1. Ultima reuşită, a cincea, a venit în prelunigiri (90+7), dar nu mai conta.

Ultima partidă spaniolă a fost cea dintre fosta semifinalistă de Liga Campionilor din 2004, Deportivo La Coruna, şi anonimii de la Unionistas. De data asta, jucătorul inspirat a mers pe goluri puţine, „sub 3,5“, la cotă 1,33. În minutul 69, oaspeţii au înscris singurul gol al meciului, aşadar zero emoţii.

ADVERTISEMENT

Tot în Peninsula Iberică, dar peste graniţă, la portughezi, s-a jucat Benfica U19 – Braga U19, în campionatul de juniori. Pronosticul pentru acest joc era „ambele marchează sau peste 2,5 goluri“. Norocul s-a numit Benfica, pentru că a marcat de 3 ori şi a „înverzit“ o cotă de 1,42.

 1, X şi 2, doar la Pronosport. Pariorul a mizat pe goluri

Aventura prin ligile inferioare a continuat în divizia secundă din Norvegia. Din nou, ca în majoritatea cazurilor, pariorul inspirat a mizat pe reşite şi nu pe „semn“. „Peste 2,5 goluri“ la Ullensaker/Kisa – Baerum a avut cotă 1,42. Nicio emoţie, ţinând cont că s-a terminat 4-2, iar primele 3 reuşite erau „rezolvate“ încă din pauză. Ceva mai sigur, „ambele marchează sau peste 2,5 goluri“, a jucat la Ullern – Arendal, pentru o cotă de 1,25. Oaspeţii aveau 2-0 din prima repriză, dar reuşita izbăvitoare a venit abia în minutul 90. S-a încheiat 0-3.

ADVERTISEMENT

Dacă în Norvegia salvarea a venit în minutul 90, în Cupa Marocului „minunea“ s-a întâmplat în 90+7. E vorba despre meciul Maghreb de Fes – CAY Berrechid, în sferturi. „Peste 1,5 goluri“ avea cotă 1,55, cea mai mare de pe acest bilet câştigător. Berrechid a deschis scorul în startul reprizei secunde şi l-a stabilit la 0-2 abia în 90+7. Astea da emoţii!

Dar rămâne un câştig fabulos. De altfel, biletele BigWin sunt la putere în luna mai, așa că și tu ai timp să dai lovitura. Bonusurile oferite cu generozitate de Superbet vor ajuta enorm în acest sens, așa că este bine să îți iei informații înainte să începi să alegi meciurile.

A pariat în Luxemburg, Letonia şi Islanda 2

Inspiraţia a continuat şi în barajul de menţinere/retrogradare din prima ligă din… Luxemburg. Da, Luxemburg! Wiltz trebuia să îşi apere locul în faţa lui Jeunesse Junglinster, în deplasare, iar pariorul inspirat avea nevoie între două şi cinci goluri, pentru o cotă de 1,32. Primele două au venit destul de repede, 1-1 în minutul 39, iar scorul s-a menţinut până la lovituri de departajare. Nota redacţiei: Wiltz a câştigat şi va evolua şi în sezonul viitor în prima ligă luxemburgheză.

Prima ligă letonă propunea un meci între două formaţii care pierduseră în precedentele 4 runde. BFC Daugavpils – Auda era o confruntare de şase puncte între locurile 5 şi 6. Iar pronosticul la acest meci, evident, pe goluri. Mai exact, „peste 1,5“, la cotă 1,30. Evoluţia scorului, 0-1 (22), 0-2 (51) şi 1-2 în prelungiri (90+3), a rezolvat selecţia în mai puţin de o oră de joc.

Şi continuăm „drumul banilor prin fotbalul mic“ în Islanda. Grotta – KV Vesturbaer, în liga secundă, se anunţa ca un meci în care se marchează. De altfel, pariorul nostru norocos a ales „peste 2,5 goluri“, la cotă 1,38. În minutul 41 era deja gata, cu 3-0 pentru gazde. La final, a fost 5-1.

Biletul câştigător, confirmat cu un meci de liga 4 din Danemarca

Ultimele două meciuri de pe biletul câştigător sunt, de asemenea, între echipe care, în mod normal, nu prea se găsesc printre opţiunile obişnuite. Mai întâi, în a treia ligă elveţiană. Cham a primit vizita echipei secunde a lui Young Boys. Partidă fără miză, deci potenţial de multe reuşite. La fel a gândit şi pariorul care a ales „peste 2,5 goluri“ la cotă 1,47. S-a terminat 3-1, cu golul trei marcat după o oră de joc.

Aventura s-a încheiat în divizia a patra daneză, cu jocul dintre Varde IF şi BK Maryenlist. Pronosticul „ambele marchează sau peste 2,5 goluri“ (cotă 1,30) a fost „înverzit“ de un 1-1 final, scor stabilit în minutul 79. Ceva emoţii, dar alungate până la urmă de egalarea gazdelor.

Cine ştie? Poate următorul bilet câştigător cu o sumă fabuloasă e chiar al tău. Ai nevoie doar de puţin noroc, ceva ştiinţă şi de bonusurile pe care Superbet le pune la dispoziţia pariorilor.

ADVERTISEMENT