Norocul lui Şumudică, ghinionul imens al unui parior

Fericirea Astrei a fost însă mare prilej de amărăciune pentru un parior, care s-a aventurat să parieze o sumă consistentă pe patru meciuri.

Nu echipa lui Marius Şumudică a fost problema ghinionistului, ci Viktoria Plzen. Echipa cehă a întors fenomenal meciul ca şi pierdut acasă în faţa Austriei Viena, deşi nu mai avea nici o şansă la calificare şi a jucat o bună parte din meci în zece oameni.

pariuri

Pariorul, care a investit 300 Ron pe patru meciuri, s-a văzut lipsit de cîştigul său, de aproape 1400 Ron, doar datorită revenirii incredibile a celor din Plzen. El încercase o soluţie de acoperire la acest joc, şansă dublă X2, cotă 1,56 şi, probabil, că a stat multă vreme liniştit, după ce Austria Viena îşi crease un avans de două goluri şi avea superioritate numerică. Ce folos că în celalte trei jocuri, unde a folosit tot opţiunea şansă dublă, a fost inspirat, luînd X2 la Astra, 1X la Alkmaar - Zenit şi X2 la Qarabag - Fiorentina.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004