Fotbal international

Cine transmite la TV Norvegia – România din preliminariile Euro 2020

07.06.2019 | 19:33
Cine transmite la TV Norvegia  Romania din preliminariile Euro 2020

Meciul Norvegia – România are loc vineri, 7 iunie, cu începere de la ora 21:45, în cadrul grupei F a preliminariilor Euro 2020. Este a treia etapă a preliminariilor şi după primele două partide Norvegia are doar un punct, după 3-3 acasă cu Suedia, iar România trei puncte, victorie acasă cu Insulele Faroe, cu scorul de 4-1. Ambele echipe au suferit eşecuri cu acelaşi scor, 2-1, în primul meci din grupă: nordicii, pe terenul marii favorite Spania, tricolorii la Stockholm, cu Suedia.

Norvegia – România LiVE la PRO TV. Cuvântul de ordine victoria pentru ambele echipe

Partida Norvegia – România are loc vineri, 7 iunie, de la ora 21:45, pe stadionul Ullevaal din Oslo şi este transmisă în direct şi in exclusivitate în ţara noastră de postul PRO TV, care este deţinătorul drepturilor pentru meciurile oficiale ale echipei naţionale. În format LIVE VIDEO mai puteţi vedea meciul şi pe site-ul FANATIK.RO.

Ambele echipe ţintesc victoria, pentru a rămâne în cursa calificării. Echipa care pierde acest meci îşi diminuează destul de mult şansele la calificare, din fiecare grupă mergând la turneul final primele două clasate. Jucătorii lui Cosmin Contra au un argument uriaş pentru a da totul pentru calificare, România fiind, cu patru meciuri pe Arena Naţională din Bucureşti una dintre gazdele turneului final. Un turneu final într-un format cu totul special, pentru a aniversa 60 de ani de la primul Campionat European.

Norvegia – România va fi un meci greu şi pentru Ciprian Tătăruşanu, nordicii fiind adepţii baloanelor înalte trimsie în careul advers

Mulţi jucători tineri de valoare în cele două naţionale

Norvegia este o echipă care are o serie de jucători tineri de bună valoare, începând cu puştiul care a fost cumpărat de Real Madrid, Martin Odegaard şi care acum e foarte aproape de a deveni coleg cu Răzvan Marin la Ajax, după ce a avut evoluţii apreciate în campionatul olandez, unde a fost împrumutat de spanioli. Nu este singurul jucător de clasă, lângă el şi fotbalişti precum King sau Elyounoussi, care confirmă politica începută cu John Carew, de a transforma în norvegieni şi jucători care au părinţi de alte naţionalităţi, dar care s-au născut sau au crescut de mici printre fiorduri, dând culoare şi valoare.

România răspunde cu un lot echilibrat ca raport de vârstă, în sensul în care Cosmin Contra a început să facă o transfuzie lentă dar sigură dinspre lotul de tineret spre echipa mare, mai ales că echipa U21 a reuşit o calificare fantastică la turneul final al CE din Italia.