Life

Nostradamus a prezis abdicarea Regelui Charles al III-lea. Locul său va fi ocupat de un prinț ”misterios”

Nostradamus are o profeție surpriză despre Regele Charles al III-lea. Va abdica în favoarea unui Prinț neașteptat. Cine e acesta.
19.09.2022 | 23:35
Nostradamus a prezis abdicarea Regelui Charles al IIIlea Locul sau va fi ocupat de un print misterios
Nostradamus, profeție despre Regele Charles al III-lea. Va renunța la tron în favoarea unui Prinț neașteptat. Sursa foto: Pinterest / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog vorbește despre abdicarea actualului Suveran, care i-a luat locul Reginei Elisabeta a II-a. Majestatea Sa a ajuns pe tron la o vârstă destul de înaintată, la 73 de ani, lucru care va conta enorm în fața națiunii.

Nostradamus, profeție despre Regele Charles al III-lea. Va renunța la tron în favoarea unui Prinț neașteptat

Nostradamus are o profeție despre Regele Charles al III-lea, care va abdica în favoarea unui Prinț ”misterios”. Cititorul în stele a prezis cedarea tronului în urmă cu 447 de ani, acest lucru fiind scos la lumină într-o carte publică în 2005.

ADVERTISEMENT

Autorul manuscrisului, Mario Reading, un expert de seamă în astrologia din secolul al XVI-lea, sugerează faptul că Suveranul va renunța la conducerea Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Unul dintre motivele ar fi vârsta înaintată, dar și faptul că cetățenii nu văd cu ochi buni nici în ziua de azi divorțul Majestății Sale de Prințesa Diana, împreună cu care are doi băieți: Prințul William și Prințul Harry.

ADVERTISEMENT

În plus, Nostradamus susține că domnia Regelui Charles al III-lea va fi una scurtă și va fi înlocuit de un Prinț la care nimeni nu se așteaptă, în ciuda faptului că Succesiunea la tronul britanic îi aparține în primul rând primului născut al Suveranului.

Mai exact, este vorba de Prințul William, însă celebrul astrolog susține că Prințul de Wales nu va accepta să urce pe tron din varii motive. În felul acesta locul său va fi ocupat de fratele mai mic, Prințul Harry care locuiește acum în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

„Prințul Charles va împlini 74 de ani în 2022, când va prelua tronul, dar resentimentele care i-au fost aduse de o anumită proporție din populația britanică, în urma divorțului său de Diana, Prințesa de Wales, încă persistă.

Un om care nu s-a așteptat niciodată să devină rege. Prințul Harry, implicit, devine rege în locul său. Asta l-ar face regele Henric al IX-lea, la doar 38 de ani”, se arată în cartea publicată în urmă cu 17 ani, notează Antena 3.

ADVERTISEMENT

Nostradamus, prezicere despre renunțarea la tron a Regelui Charles al III-lea

De asemenea, Nostradamus subliniază și faptul că Regele Charles al III-lea ar putea abdica în favoarea australianului Simon Dorante-Day, despre care există zvonuri care spun că este fiul secret al Suveranului și al Reginei Consoarte Camilla.

Presupusul băiat al Majestății Sale s-a născut în 1966 în Gosport, Portsmouth, Marea Britanie, dar a fost adoptat de un cuplu încă de când avea numai 8 luni. Bunicii săi au lucrat în trecut pentru Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip.

Bărbatul susține că bunicul său a primit o distincție pentru serviciile sale, în timp ce bunica i-ar fi dezvăluit că este fiul Camillei Parker Bowles și al actualului Rege Charles al III-lea.

ADVERTISEMENT