Fotbal intern

Nostradamus Dan Petrescu. Cum a prezis demiterea lui Daniel Pancu de la Rapid: „Am râs, i-am spus că nu se pune problema”

08.04.2020 | 12:43
Nostradamus Dan Petrescu Cum a prezis demiterea lui Daniel Pancu de la Rapid Am ras iam spus ca nu se pune problema
ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a dezvăluit că Dan Petrescu i-a transmis încă din iarnă, în timpul pauzei competiționale, că un început modest de sezon de primăvară îi va aduce demiterea, lucru care s-a și întâmplat după două remize și o înfrângere în 2020.

Dan Petrescu a prezis demiterea lui Pancu de la Rapid

Daniel Pancu a rezistat doar șase luni pe banca Rapidului în Liga 2. Antrenorul a fost dat afară după ce echipa a înregistrat două remize, 0-0 cu Turris Turnu Măgurele și ASU Poli Timișoara, și o înfrângere, 0-1 cu CSM Reșița, rezultate ce au dus-o pe locul șase.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu a dezvăluit că Dan Petrescu i-a transmis încă din iarnă că un început modest de sezon de primăvară îi va aduce demiterea, lucru realizat două luni mai târziu.

Am vorbit cu Dan Petrescu în iarnă și mi-a zis atunci ‘Cât ești tu de Pancu, după două rezultate proaste o să fii demis! Orice ai face, în meseria asta contează doar rezultatele’. Am râs, i-am spus atunci că nu se pune problema.

ADVERTISEMENT

M-a sunat acum vreo săptămână: ‘Ce ți-am zis? În meseria asta contează doar rezultatul, nu te menajează nimeni, niciodată’. Mi s-a părut incredibil. I-am spus ‘Dane, ai dreptate, de acum iau în serios ce mi-ai spus‘!

La noi, la Rapid, nu ar fi trebuit să fie așa, să conteze doar rezultatele. Când pleci la drum cu niște oameni care îți spun că merg cu tine până la capăt, îi crezi”, a declarat Daniel Pancu, conform Gsp.

ADVERTISEMENT

Rapid, la trei puncte de promovare

Chiar dacă a obținut doar două puncte în primele trei runde din 2020 și este pe locul șase în clasamentul Ligii 2, Rapid este la două lungimi de poziția secundă, prima care asigură promovarea în primul eșalon, ocupată de CS Mioveni.

După demiterea lui Daniel Pancu, Dan Alexa a fost numit antrenor principal la Rapid.

Fostul tehnician de la Astra nu a apucat să debuteze pe banca giuleștenilor, Liga 2 fiind suspendată din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT