Life

Notă de plată astronomică în Grecia. Pe ce au dat 4.500 de euro niște turiști români

Cât au avut de plătit niște conaționali pentru câteva ore de distracție în Grecia. Unul dintre invitați a vrut să risipească credința că Grecia este mai ieftină decât Mamaia.
09.08.2022 | 20:20
Nota de plata astronomica in Grecia Pe ce au dat 4500 de euro niste turisti romani
Notă de plată astronomică în Grecia. Pe ce au dat 4.500 de euro niște turiști români. Foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce notă de plată a avut niște români care au mers în vacanță în Grecia. Sumele plătite pentru distracție de către turiștii români sunt unele astronomice!

Cât au avut de plătit niște conaționali pentru câteva ore de distracție

Un român a decis să facă publice bonurile de la mai multe petreceri la care a fost invitat în Grecia, pentru a demonstra că această țară nu este deloc ieftină.

ADVERTISEMENT

Totul a început după ce românul a văzut o întreagă polemică după ce a apărut o notă de plată de la Mamaia de peste 200 de lei pentru o cafea, o pizza și bere.

Astfel, când oamenii au început să spună că în Grecia este mai ieftin decât la Mamaia, acesta a vrut să le demonstreze că există și locuri foarte scumpe.

ADVERTISEMENT

Mai precis, românul a arătat bonurile de la mai multe locuri în care a fost invitat în Mykonos, una dintre cele mai scumpe destinații de vacanță.

Unul este de 3.800 de euro, cu un tips pentru ospătar de 500 de euro, un altul a fost de peste 3.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Sumele „modice” plătite la restaurant de românii aflați în Grecia în vacanță au fost de 450 de euro, iar cel mai scump local a fost cel unde nota de plată a ajuns la peste 4.500 de euro.

Notă de plată astronomică în Grecia, în vacanță

Românul a ținut să precizeze că terasele respective erau pline și oamenii chiar stăteau la coadă pentru a intra acolo, fiind făcute și rezervări în avans.

ADVERTISEMENT

Acesta a mai dezvăluit și cât a plătit pentru un pahar de vin, o brânză pane, niște cafea și un digestiv: circa 260 de lei.

„O să pun și eu niște note (de 5 -6 persoane) de la niște “terase” pe plajă (minimizez intenționat), unde am fost de curând(invitat e adevărat) “în Grecia” unde prețurile sunt un pic mai mari.

Era plin de greci care se distrau și nu zicea nimeni că e foarte scump! Era coada la intrare cu rezervări foarte greu de făcut.

Pot zice și eu că mă băut un roze și un pinot noir și am plătit cam mult. Și Tips-ul e interesant…”, a scris Mario Carp pe Facebook.

ADVERTISEMENT