Fotbal international

Notă de plată enormă pentru iubita lui Cristiano Ronaldo! Georgina nu s-a uitat la bani în Dubai

05.01.2021 | 08:35
Nota de plata enorma pentru iubita lui Cristiano Ronaldo Georgina nu sa uitat la bani in Dubai
Cristiano Ronaldo și iubita sa. Sursă foto: Hepta.
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez reprezintă unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea fotbalului. Vedeta lui Juventus încearcă de cele mai multe ori să-și răsfețe partenera de viață, iar gala Globe Soccer Awards din Dubai nu a făcut excepție.

Jurnaliștii de la AS au făcut publice sumele mari de bani cheltuite de iubita portughezului în Dubai. Georgina Rodriguez iese în evidență mereu cu hainele sale și îi plac extrem de mult accesoriile forte scumpe.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Cristiano Ronaldo a atras toate privirile, în primul rând, datorită măștii pe care a avut-o. Ea neutralizează în totalitate coronavirusul și poate fi spălată chiar și de 50 de ori la 60 de grade Celsius. Masca poate fi achiziționată de către doritori în schimbul sumei de opt euro.

Jurnaliștii spanioli au aflat pe ce a cheltuit banii iubita lui Ronaldo

Georgina a purtat în Dubai o rochie roșie inspirată din filme și realizată de designer-ul kosovar Lia Stublla. În același timp, iubita lui Cristiano Ronaldo a avut și o poșetă Prada care valorează 1.300 de euro, dar și o pereche de sandale Lesilla pe care a dat 577 de euro. Georgina a fost machiată de Rasha Radi, un cunoscut stilist din Maroc.

ADVERTISEMENT

După gala la care portughezul Cristiano Ronaldo a fost desemnat cel mai bun fotbalist al acestui secol, jucătorul lui Juve și iubita sa au mers la unul dintre cele mai scumpe restaurante din Dubai, Nammos.

Iubita starului portughez a mers apoi la cumpărături împreună cu băiatul cel mare al fotbalistului, Cristiano Jr. Ea și-a achiziționat mai multe bijuterii, dar și haine destul de costisitoare.

ADVERTISEMENT

Cristiano i-a cumpărat iubitei sale cel mai scump inel de logodnă

Jucătorul lui Juventus, care a marcat 14 goluri în cele 11 meciuri din acest sezon de Serie A, vrea să fie pe primul loc în toate privințele. Portughezul și iubita sa au hotărât că vor să-și unească destinele, iar Cristiano Ronaldo a dat o sumă enormă pentru cel mai costisitor inel de logodnă.

Jucătorul, cotat la 60 de milioane de euro pe site-urile de specialitate, a plătit 662.000 de euro pentru inelul cu diamante. Iubita lui Cristiano Ronaldo a lăsat și un comentariu pe contul de Instagram al firmei de bijuterii. Potrivit celor de la Gamblingdeals, inelul achiziționat de Cristiano este cel mai costisitor dăruit vreodată de un jucător de fotbal.

ADVERTISEMENT

Portughezul care l-a întrecut pe legendarul Pele și Georgina sunt împreună din 2016. În 2017, iubita sa aducea pe lume o fată pe nume Alana. Cristiano care a fost cel mai bine plătit fotbalist din lume în ultima stagiune (86 de milioane de euro) mai are încă trei copii: Cristiano Jr, Eva și Mateo. Cristiano Ronaldo face parte din formația ideală a anului 2020, stabilită de francezii de la L’Equipe.

ADVERTISEMENT