News

Notă de plată fabuloasă într-un club din Mamaia! Cine este bărbatul care a plătit 30.000 de euro într-o singură noapte

Politicianul și actorul Mișu Popescu a achitat o notă fabuloasă într-un club din Mamaia. Bărbatul a organizat o petrecere, iar la final a plătit 30.000 de euro.
09.08.2021 | 20:03
Nota de plata fabuloasa intrun club din Mamaia Cine este barbatul care a platit 30000 de euro intro singura noapte
Notă de plată fabuloasă într-un club din Mamaia! Cine este bărbatul care a plătit 30.000 de euro într-o singură noapte
ADVERTISEMENT

În acest weekend cluburile au fost din nou neîncăpătoare. Petrecăreții au scos mii de euro pentru băuturi fine. De departe cel care a făcut senzație a fost însă actorul și politicianul Mișu Popescu.

La finalul petrecerii pe care a organizat-o în unul dintre cele mai luxoase cluburi din Mamaia acesta a plătit 148.840,5 lei. Dimineața, acesta s-a suit direct în avion și a plecat la Miami, acolo unde locuiește.

ADVERTISEMENT

Notă de plată fabuloasă într-un club din Mamaia

Mișu Popescu, unul dintre actorii din filmul “Miami Bici” a petrecut într-un club de fițe de pe litoral, potrivit replicaonline.ro. Împreună cu iubita sa, Eliana, și alți prieteni acesta a organizat o mega petrecere.

După ce s-au încălzit cu câteva băuturi au fost aduse șampanii scumpe. Nu oricum. Cu alai mare și artificii în timp ce se auzeau melodii din Game of Thrones.

ADVERTISEMENT

Pentru toată distracția, Mișu Popescu a achitat în clubul Nuba doar pentru o singură noapte o sumă de-a dreptul fabuloasă. 148.840,5 lei, echivalentul a 30.000 de euro.

Nota de plată
Nota de plată

 

Cu siguranță actorul a reușit să-și impresioneze prietena. Acesta a fost văzut în ultima perioadă în compania unei tinere brunete, Eliana. Cei doi s-au distrat de minune în această vară în St. Tropez și Mikonos.

ADVERTISEMENT

După ce petrecerea s-a încheiat, politicianul s-a urcat în avion și a plecat direct la Miami.

Cine este Mișu Popescu

Numele real al lui Mișu Popescu este Mihai Gabriel Popescu. A fost în trecut consilierul lui Ludovic Orban, în perioada în care acesta era ministru al Transporturilor (2007).

Tot atunci a fost numit și administrator la Compania Națională de Drumuri. Apoi a plecat în Statele Unite și a înființat o filială PNL. Prima din SUA.

ADVERTISEMENT

Potrivit cancan.ro în momentul în care acesta a fost consilierul lui Ludovic Orban în declarația sa de avere erau trecute două case la Miami, fiecare în valoare de aproape 600.000 de dolari. De asemenea a deținut și un hotel în București pe care l-a vândut în anul 2000 unui afacerist maghiar

Mihai Gabriel Popescu i-a pusa dispoziție lui Codin Maticiuc casa sa din SUA  pentru filmul Miami Beach. De altfel Mișu Popescu a jucat rolul băiatului rău în peliculă, purtând numele de…Mișu.

ADVERTISEMENT