Sport

Nota primită de Ciprian Tătărușanu după AC Milan – AS Roma 2-2: „Ar fi putut replica mai bine!”

Ciprian Tătărușanu a fost titular pentru AC Milan în derby-ul cu Roma, în etapa a 17-a din Serie A. Portarul român a primit două goluri rapide pe finalul meciului.
09.01.2023 | 10:27
Nota primita de Ciprian Tatarusanu dupa AC Milan  AS Roma 22 Ar fi putut replica mai bine
Nota primită de Ciprian Tătărușanu după AC Milan - AS Roma 2-2. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu continuă să fie titular între buturile celor de la AC Milan, fiind integralist în ultima partidă a celor de la AC Milan, scor 2-2 cu Roma, în etapa cu numărul 17 din Serie A. Portarul român a luat două goluri în decurs de cinci minute, pe finalul partidei de pe San Siro.

Nota primită de Ciprian Tătărușanu după derby-ul AC Milan – AS Roma 2-2

Ciprian Tătărușanu este portarul titular al lui AC Milan în primele meciuri din noul an. Portarul român, criticat în ultima perioadă de suporterii „rossoneri”, s-a aflat pe gazon și în derby-ul echipei lui Stefano Pioli cu AS Roma.

ADVERTISEMENT

Campioana Italiei a avut un avantaj de două goluri până în minutul 87, când Ibanez a redus din diferență. Cinci minute mai târziu, AC Milan s-a văzut egalată după golul lui Abraham. Italienii au notat evoluția portarului român și au precizat că Tătărușanu putea face mai multe la golul doi al oaspeților.

„Și-a petrecut toată prima repriză ca spectator, fiind nevoit să fie atent doar la șutul lui Zalewski, care s-a dus puțin pe lângă. Chiar și a doua repriză a părut să decurgă fără probleme. La golul de 2-2 ar fi putut replica mai bine”, au scris jurnaliștii italieni, care i-au acordat portarului român nota 5.5.

ADVERTISEMENT

Postul de titular al lui Ciprian Tătărușanu, în pericol. AC Milan l-a transferat pe Devis Vasquez

Ciprian Tătărușanu a „profitat” de accidentarea lui Mike Maignan, portarul francez adus de AC Milan în vara anului 2021 de la Lille. Portarul român a fost prima variantă a lui Stefano Pioli pentru prima parte a sezonului, însă situația s-ar putea schimba pentru portarul român.

Campioana Italiei l-a transferat pe Devis Vasquez în perioada de mercato din iarnă de la Guarany, din Paraguay. Portarul în vârstă de 24 de ani i-ar putea lua locul lui Ciprian Tătărușanu în poarta lui AC Milan, notează cei de la Sempremilan.

ADVERTISEMENT

Fără niciun minut până acum în tricoul celor de la AC Milan, Devis Vasquez ar putea debuta în meciul din Cupa Italiei, miercuri, 11 ianuarie, contra lui Torino. 470.000 de euro este suma pe care italienii au plătit-o pentru Devis Vasquez.

Ciprian Tătărușanu, criticat de fanii lui AC Milan după meciul cu Salernitana

Ciprian Tătărușanu a intrat în dizgrația fanilor lui AC Milan în ultima perioadă. După ce a fost criticat după amicalul, scor 1-2 cu Arsenal, fostul portar de la FCSB i-a supărat pe italieni și în meciul cu Salernitana, în etapa a 16-a, din Serie A.

ADVERTISEMENT

Portarul român a fost prins în față la singurul șut pe poartă al celor de la Salernitana, iar suporterii lui AC Milan nu au ezitat să îl tragă la răspundere pe Tătărușanu. Cotat la 600.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, Ciprian Tătărușanu a adunat 14 apariții în tricoul lui Milan în acest sezon.

Cu „Tătă” titular în patru meciuri din Champions League, campioana Italiei s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor și o va înfrunta pe Tottenham. Manșa tur a duelului va avea loc pe 14 februarie 2023.

ADVERTISEMENT