Fotbal international

Note excelente pentru Dennis Man și Mihăilă, din partea fanilor Parmei: „Prestație perfectă! Devastator!”

14.03.2021 | 19:29
Note excelente pentru Dennis Man si Mihaila din partea fanilor Parmei Prestatie perfecta Devastator
ADVERTISEMENT

Dennis Man și Valentin Mihăilă i-au cucerit pe italieni după combinația din minutul 9 al partidei Parma – AS Roma. Fostul fotbalist de la FCSB i-a pasat decisiv atacantului care a jucat pentru Universitatea Craiova. 

Nu doar acea fază, ci tot jocul prestat de cei doi români a fost lăudat atât de jurnaliștii italieni, cât și de suporterii Parmei. Aceștia au remarcat rapiditatea și clarviziunea celor doi români.

ADVERTISEMENT

În viziunea celor de la Gazzetta dello Sport, care au scris cronica partidei, Man și Mihăilă reprezintă o adevărată oază de speranță pentru Parma în tentativa trupei gialoblu de a se salva de la retrogradare.

Note excelente pentru Dennis Man și Mihăilă, din partea fanilor Parmei: „Supranumele de Super-Man e de la sine înțeles”

Fanii Parmei sunt absolut extaziați de evoluțiile lui Dennis Man și Valentin Mihăilă. Cei doi sunt considerați a fi principalele surse de speranță pentru finalul de sezon, în condițiile în care gruparea de pe Ennio Tardini vrea să scape de retrogradare.

ADVERTISEMENT

Și presa din Italia i-a lăudat atât pe fostul atacant al lui FCSB, cât și pe Mihăilă, venit de la Universitatea Craiova în Serie A. Gazzetta dello Sport a scris că „românii sunt la putere” la Parma, subliniind aportul celor doi la victoria contra Romei.

Site-ul fanilor ParmaLive a remarcat și el evoluțiile celor doi români, cărora le-a oferit note excelente. Dennis Man a fost notat cu 7,5, a doua notă acordată de fani, în vreme ce Mihăilă a obținut 8, nota maximă.

ADVERTISEMENT

Dennis Man 7,5 – Gluma cu Super-Man vine de la sine, dar performanța românului de astăzi este practic perfectă. Imbatabil în duelurile unu la unu, el îi ajută pe Mihăilă în minutul 9 să deblocheze jocul.

A ratat o ocazie foarte mare în startul primei reprize, dar nu este de blamat, având în vedere ceea ce a oferit la primul gol. 

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă 8 – Cu Dennis Man vorbește aceeași limbă, chiar dacă noi nu vorbim românește. Scapă ca o furtună din marcajul lui Mancini și Bruno Peres, dă dovadă de sânge rece în fața lui Pau Lopez, deblocând partida.

De asemenea, el a participat la acțiunea care duce la penalty-ul marcat de Hernani. Apoi, el îi pune o minge perfectă lui Man, care nu este la fel de decis în fața portarului. Devastator”, au scris cei de la ParmaLive.

ADVERTISEMENT