Sport

Repetenții lui Rădoi! Notele “tricolorilor” după evoluția lamentabilă din remiza cu Islanda

România a evoluat lamentabil împotriva Islandei în meciul decisiv pentru baraj. "Tricolorii" au remizat, scor 0-0, și sunt la mâna rezultatelor pentru a mai spera să meargă mai departe.
11.11.2021 | 23:45
Repetentii lui Radoi Notele tricolorilor dupa evolutia lamentabila din remiza cu Islanda
ADVERTISEMENT

România juca împotriva Islandei un meci crucial pentru calificarea la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar. “Tricolorii” erau obligați să câștige pentru a se menține pe locul doi în grupa preliminară.

România, remiză lamentabilă în fața Islandei!

Meciul a început greoi pentru naționala lui Rădoi. Islandezii și-au arătat colții și au ratat o ocazie importantă, înainte ca România să pună stăpânire pe mijlocul terenului. În prima parte, “tricolorii” au ratat câteva șanse bune prin Alibec, Stanciu și Răzvan Marin.

ADVERTISEMENT

Repriza secundă era de totul sau nimic pentru România. Islanda a contat mai puțin în atac, însă “tricolorii” lui Rădoi au pus prea puțin în pericol poarta adversă. Ajunși în poziții bune, Stanciu, Maxim și Alibec au finalizat neinspirat.

Ianis Hagi a avut golul victoriei în bocanc

Ianis Hagi a avut golul victoriei în bocanc, însă șutul său din minutul 85 a lovit bara. S-a încheiat 0-0, o remiză dezamăgitoare pentru naționala noastră care riscă să rateze prezența la barajul pentru mondiale.

ADVERTISEMENT

Am ajuns din nou la mâna rezultatelor. Avem nevoie de o remiză a Islandei în Macedonia de Nord, coroborată cu o victorie a României în Liechtenstein. La ce prestație au avut “tricolorii” împotriva nordicilor și deplasarea în Liechtenstein este una dificilă.

Notele “repetenților” lui Rădoi în remiza cu Islanda!

FANATIK vă prezintă notele “tricolorilor” după remiza rușinoasă cu Islanda: 

Florin Niță – 5 –  Sigur pe el în prima parte. A apărat ce a fost de apărat. Singura ezitare a apărut la o degajare într-un fotbalist islandez, însă mingea a ieșit în aut.

ADVERTISEMENT

Andrei Rațiu – 4 – Început timid de meci pentru apărător. Părea apăsat de importanța meciului. A avut mai multe intervenții stângace. Pe fază ofensivă și-a adus foarte puțin aportul.

Ionuț Nedelcearu – 4 – Depășit în câteva faze, a avut o evoluție nesigură, deși presiunea islandezilor nu a fost uriașă.

ADVERTISEMENT

Vlad Chiricheș – 4 – Ezitant în prima repriză, și-a mai revenit în partea secundă. Însă per total, o evoluție modestă.

Alin Toșca – 3 – A avut o intervenție neinspirată din fața porții islandeze, deviind nefericit mingea care se îndrepta spre poartă. A avut o intervenție providențială în minutul 43, când a deviat în corner un șut periculos al adversarilor. A ieșit în minutul 67.

Alexandru Cicâldău – 4 – S-a văzut rareori în ofensivă în prima parte, însă în minutul 59 a fost aproape de deschiderea scorului. A făcut risipă de efort, dar cu puține reușite. A ieșit în minutul 85.

Răzvan Marin – 5 – Intervenție excelentă la o fază periculoasă a islandezilor, în minutul 22. A șutat modest în minutul 38, din poziție bună. A alergat mult și a livrat în permanență baloane în ofensivă.

Nicolae Stanciu – 3 –  a tras primul șut pe spațiul porții islandeze, în minutul 19. După un început bun, jocul mijlocașului s-a stins. A fost schimbat în minutul 68 cu Moruțan.

Ianis Hagi – 4 – Absent din joc în multe momente. A avut câteva pase bune și un șut periculos în minutul 44. În partea secundă a greșit multe baloane, fiind neinspirat. Asta până în minutul 85, când șutul său a lovit bara din dreapta porții islandeze.

Denis Alibec – 4 – Bătăios, dar lent în multe acțiuni ofensive. A ieșit la combinații, însă a fost neinspirat la finalizare. În minutul 53, a trimis în brațele portarului din poziție excelentă. A făcut mare risipă de efort, fiind schimbat în minutul 68.

Florin Tănase – 5 -A avut câteva pase bune, pe poziție viitoare, pentru colegii săi. Activ în ofensivă, a încercat câteva demarcări. O evoluție bună pentru atacantul FCSB. A ieșit în minutul 80.

Au intrat pe parcurs: 

Andrei Ivan (68) – 4 – S-a demarcat în câteva rânduri, dar prea puține mingi au ajuns la el.

Nicușor Bancu (68) – 5 – Mai activ pe faza ofensivă decât Toșca. A încercat o foarfecă spectaculoasă, însă execuția a fost complet ratată. A avut câteva centrări bune.

Olimpiu Moruțan (68) – 4 – S-a văzut puțin în joc, în banda dreaptă la mijlocul terenului.

Alex Maxim (80) – 4 – Șutul său din poziție bună a fost blocat de islandezi. A mai ratat o ocazie bună în minutul 87 când șutul său a ajuns în brațele portarului advers.

George Pușcaș (86): A avut puțin timp la dispoziție să se remarce.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,13 este cota pentru „2 solist” la meciul Liechtenstein – România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT