News

Notele după Real Madrid – Barcelona 2-0. Lionel Messi, printre cei mai slabi din El Clasico: un dribling în 90 de minute! Carvajal i-a depăşit pe toţi

02.03.2020 | 00:37
Notele dupa Real Madrid  Barcelona 20 Lionel Messi printre cei mai slabi din El Clasico un dribling in 90 de minute Carvajal ia depasit pe toti
ADVERTISEMENT

Real Madrid – Barcelona 2-0 s-a jucat în etapa a 26-a din La Liga, iar Lionel Messi nu s-a regăsit pe “Santiago Bernabeu”, fiind printre cei mai slabi jucători din El Clasico. FANATIK îţi prezintă notele primite de jucătorii celor două rivale pe FotMob, dar şi câteva dintre datele statistice importante.

Notele după Real Madrid – Barcelona 2-0. Carvajal a creat cele mai multe ocazii în El Clasico

Dani Carvajal a fost cel mai bun fotbalist din Real Madrid – Barcelona 2-0, cel puţin la capitolul notelor primite. Fundaşul dreapta a fost notat cu 8,4 şi a reuşit să ofere o pasă decisivă la golul marcat de Mariano Diaz în minutul 90+2. Fotbalistul madrilenilor a creat cele mai multe ocazii, patru la număr.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul de 28 de ani a avut un procentaj de 88% la pase reuşite, 49 din 56, şi a atins mingea de 76 de ori. În plus, Dani Carvajal a câştigat şase dueluri în Real Madrid – Barcelona 2-0 şi a recuperat balonul în nouă ocazii. De asemenea, fundaşul dreapta a avut 100% la capitolul deposedări, patru din patru.

Vinicius Junior a deschis scorul în minutul 71 şi a fost notat cu 7,2. Chiar dacă a înscris şi a devenit cel mai tânăr marcator în El Clasico, cel puţin în epoca modernă, brazilianul a fost fotbalistul care a pierdut de cele mai multe ori posesia mingii, de patru ori în 90 de minute.

ADVERTISEMENT
  • 5-4 a fost raportul şuturilor pe poartă în Real Madrid – Barcelona 2-0
  • 44%-56% a fost raportul posesiei în Real Madrid – Barcelona 2-0

Eroul madrilenilor a şutat de două ori pe spaţiul porţii lui Marc-Andre ter Stegen şi a fost un pericol constant pentru defensiva Barcelonei. Vinicius Junior a avut patru drublinguri reuşite din 12 încercări şi a fost deposedat de patru ori.

ADVERTISEMENT

Real Madrid: Courtois (8,1) – Carvajal (8,4), Varane (6,7), Ramos (7,2), Marcelo (8,1) – Valverde (7,2), Casemiro (7,5), Kroos (8,0) – Isco (7,6), Benzema (6,9), Vinicius Junior (7,2). Au mai intrat Modric (5,6), Vazquez şi Mariano Diza, ultimii doi nu au fost notaţi pentru că au jucat prea puţin.

Arturo Vidal, cel mai slab de la Barcelona. Messi – 11 mingi pierdute

Barcelona nu s-a regăsit în derby-ul cu Real Madrid, iar jucătorii lui Quique Setien au jucat slab în El Clasico. Arturo Vidal a fost fotbalistul cu cea mai mică notă dintre titulari, primind 5,1. Chilianul a câştigat un singur duel direct şi a pierdut de zece ori mingea.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a părut un anonim în El Clasico, lucru confirmat şi de Quique Setien, care a declarat că argentinianul a prins o zi slabă. Fotbalistul de 32 de ani a fost notat cu 5,7 şi a pierdut de 11 ori mingea. În plus, vedeta catalanilor a reuşit un singur dribling din patru încercări. Mai mult decât atât, Leo a primit un cartonaş galben în minutul 85.

  • 434-577 a fost raportul paselor reuşite în Real Madrid – Barcelona 2-0

Barcelona: ter Stegen (5,6) – Semedo (6,9), Umtiti (6,7), Pique (6,5), J. Alba (6,1) – Arthur (6,7), De Jong (6,6), Busquets (7,3) – Messi (5,7), Griezmann (6,4), Vidal (5,1).  Au mai intrat Braithaite (6,3), Rakitic (5,8) şi Ansu Fati, ultimul nu a fost notat pentru că a jucat prea puţin.

ADVERTISEMENT