Fotbal intern

Notele după Steaua – FCSB II 1-1. Nedelcu şi Popescu, printre cei mai slabi de pe teren. Care sunt remarcaţii

13.03.2021 | 20:30
Notele dupa Steaua  FCSB II 11 Nedelcu si Popescu printre cei mai slabi de pe teren Care sunt remarcatii
ADVERTISEMENT

Steaua – FCSB II s-a jucat cu multă ambiţie, dar cu puţine realizări tehnice. 1-1, un rezultat care pare mai degrabă să avantajeze pe Steaua, care rămâne pe primul loc. Mai ales că egalarea a venit pe final. 

Cu mai bine de jumătate de echipă formată din oameni cu minute bune în Liga 1, FCSB nu a avut niciun plus. Buziuc a marcat, dar în rest a fost uşor anihilat. Iar Nedelcu şi Popescu, anunţaţi ca starurile echipei lui Vintilă, au fost printre cei mai slabi de pe teren.

ADVERTISEMENT

Călinţaru a fost cel mai bun de la Steaua, însă echipa are în continuare probleme în concretizarea ocaziilor. Dominaţia a fost destul de clară din partea elevilor lui Opriţa, în special în prima repriză.

Notele pentru Steaua. Călinţaru s-a remarcat cu multe mingi trimise în careul FCSB. Adi Ilie, cele mai mari probleme

Mușat 6 A fost sigur pe el în puținele ocazii în care a fost pus la încercare. Nu i se poate reproșa nimic la reușita lui Buziuc.

ADVERTISEMENT

Călințaru 7 S-a descurcat bine, în special pe faza ofensivă. A centrat perfect la cornerul din care Steaua a egalat în prelungiri. A mai trimis câteva mingi bune în careu, inclusiv la faza din minutul 13, când golul lui Bărbulescu a fost anulat eronat.

Walace 6 Poate doar la faza golului marcat de Buziuc i se poate reproșa ceva. A fost un pic dezorientat.

ADVERTISEMENT

Beța 6 O prestație destul de sigură în defensivă. Un fundaș cu o viteză peste medie, iar asta a ajutat în fața tinerilor de la FCSB II.

Adrian Ilie 4 Cel mai slab jucător din echipa Stelei, a fost adesea certat de Oprița pe parcursul meciului. A avut probleme pe faza defensivă, a urcat destul de puțin. Ar fi putut fi sancționat cu un henț în careu, la o fază la care oaspeții au cerut penalty.

ADVERTISEMENT

Enceanu 5 Ar fi trebuit să fie omul care să ordoneze jocul Stelei, dar a reușit acest lucru în foarte puține rânduri.

Bărbulescu 6 Solid la centrul terenului, a reușit să oprească multe acțiuni ale oaspeților. A avut și un gol valabil, anulat inexplicabil pentru un fault în atac văzut doar de centralul partidei.

Pacionel 5 Nu a reușit să facă diferența prin tehnica sa, a fost mai mereu blocat. Multe momente în care a dispărut din joc.

Răsdan 5 S-a zbătut mult, dar termină meciul cu foarte puține realizări notabile. A încercat acțiuni personale, dar a fost mai mereu blocat.

Chipirliu 6 A jucat bine în prima repriză, în care a reușit să țină de minge și să redirecționeze mingi spre colegi. Nivelul său a scăzut în partea a doua. Ineficient tocmai acolo unde conta cel mai mult, în fața porții.

Nsiah 6 Activ în cele 55 de minute jucate. A încercat de câteva ori poarta lui Târnoveanu. S-a grăbit la o minge pe care o recuperase la 30 de metri de poarta adversă. A tras peste poartă.

Au mai jucat:

Huiban 6 Nu a intrat bine în meci, a irosit ușor câteva ocazii bune. Dar s-a scos în prelungiri, când a marcat cu o lovitură de cap spectaculoasă.

Mihăescu 5 Puțin cam lent, nu a avut suficient timp pentru a își pune amprenta asupra jocului.

Băjenaru 5 Nici el nu a jucat suficiente minute pentru a fi notat concludent. Dar cu siguranță ar fi așteptat și el mai mult de la lovitura liberă executată pe final, din poziție bună.

Notele pentru FCSB. Niţă a fost cel mai periculos jucător al lui Vintilă. Popescu şi Nedelcu au dezamăgit

Târnoveanu 6 A intervenit bine la ocaziile jucătorilor de la Steaua. Huiban i-a marcat din careul mic, dar ar fi fost foarte greu pentru el să intervină la acea centrare pe scurt.

Pantea 5 Clientul favorit al lui Vintilă în prima repriză. I s-a reproșat poziționarea și faptul că nu a urcat mai mult. Schimbat la pauză.

Nedelcu 4 Un fotbalist care în trecut avea o cotă foarte bună, în prezent pare depășit. A fost prea lent, lucru care s-a observat și la faza la care a primit al doilea galben și a fost eliminat.

Soiledis 5 Fără prea multe motive de laudă, dar nici greșeli evidente. A avut un șut bun, scos de Mușat. Eliminarea din finalul partidei îi scade nota.

Simion 6 A luptat pentru a ține mingea în posesia FCSB, o prestație fără prea multe faze notabile. Dar nici reproşuri care i se pot aduce.

Şut 6 Şi el s-a zbătut la centrul terenului, dar la ca şi în cazul lui Simion, nu a făcut nimic pentru a da impresia că a jucat multe meciuri în Liga 1 în acest sezon.

Oaidă 5 Un fotbalist care într-o perioadă avea o cotă foarte bună. Dar prestaţia de sâmbătă arată de ce bate pasul pe loc. Singurul dintre mijlocaşii FCSB care a preferat de multe ori să se menajeze.

Niţă 7 Cel mai bun jucător al celor de la FCSB II. A avut multe incursiuni spre poarta adversă, i-a pus mari probleme lui Adi Ilie. Şi a centrat bine la golul lui Buziuc.

Octavian Popescu 4 Şi-a dorit, nu s-a ferit de clinciuri. Dar nu a avut absolut nicio realizare. Destul de nervos, a riscat chiar o eliminare la ciocnirea cu Bărbulescu, în care arbitrul i-a acordat galben stelistului.

Buziuc 6 S-a scos cu golul marcat cu o execuţie frumoasă. În rest, foarte puţine faze la care să se remarce. Nici nu a beneficiat de multe mingi.

A mai jucat:

Nicola 6 Singurul jucător dintre rezervele FCSB care şi-a pus amprenta în joc. A avut câteva intervenţii bune pe final.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 2,82 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT