Fotbal intern

Notele Fanatik după Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Luptă multă, dar puţin fotbal

12.04.2021 | 00:10
Notele Fanatik dupa Universitatea Craiova  CFR Cluj 00 Lupta multa dar putin fotbal
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-0 a fost ultimul meci al sezonului regulat şi a făcut o trecere lină spre play-off. S-a jucat cu nerv, ritmul a fost bun. Dar tabela a fost îngheţată fie de numeroasele bare, fie de lipsa de inspiraţie în treimea adversă.

A fost o partidă în care prea puţini jucători au ieşit în evidenţă. O luptă surdă, în care este foarte greu de decis cine a fost jucătorul partidei. Mai degrabă s-au remarcat cei doi antrenori, într-o partidă în care duelul tactic a fost singurul ingredient atractiv.

ADVERTISEMENT

O desfăşurare a acţiunii oarecum de aşteptat dacă ţinem cont că s-au înfruntat cele mai bune defensive din Liga 1. Pe de altă parte, CFR Cluj ratează din nou şansa de a trece pe primul loc. Iar Universitatea Craiova mai pierde o şansă de a se apropia de rivale. Iată notele FANATIK după partida din Bănie.

Notele la ultimul meci înainte de play-off. Universitatea Craiova şi CFR Cluj s-au anihilat, dar au cam ucis şi fotbalul

Mirko Pigliacelli – 6Nimic de reproşat pentru portarul italian. A salvat un şut deviat al lui Omrani, în minutul 20. A blocat şi în faţa lui Luis Aurelio în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Ştefan Vlădoiu – 5Foarte puţin activ în ofensivă. Poate singurul său merit este că Adrian Păun a fost inexistent pe acel flanc. Dar senzaţia este că acest lucru s-a întâmplat mai degrabă pentru că fotbalistul campioanei a fost foarte apatic. A ieşit în minutul 59, schimbat de Vătăjelu.

Paul Papp – 6: Şi-a făcut datoria, într-un meci în care a avut multe clinciuri cu Billel Omrani. Nimic de reproşat în acest meci.

ADVERTISEMENT

Marius Constantin – 6S-a achitat de sarcinile defensive. A încercat câteva mingi lungi prin care să ajute atacul, dar nici el nu a fost eficient la acest capitol.

Nicuşor Bancu – 6O prestaţie uşor haotică, a comis destul de multe faulturi. A riscat chiar o eliminare, dar Haţegan a fost îngăduitor. Pe de altă parte este singurul fundaş de bandă, dintre titulari, care a încercat să ajute şi ofensiva.

ADVERTISEMENT

Alexandru Mateiu – 6Dă siguranţă defensivei, dar în multe momente frânează jocul ofensiv. Prestaţie fără nimic notabil.

Dan Nistor – 7Poate cel mai periculos om al Universităţii Craiova. A fost foarte aproape de gol cu un şut puternic care a nimerit bara, minutul 18. A fost activ, a încercat să intre în combinaţii, dar nu a fost decisiv.

Dan Nistor, cel mai bun jucător al Universităţii Craiova. Note mici pentru jucătorii din atac

Juan Camara – 5A scos un galben la Bordeianu, minutul 12. Are o admirabilă uşurinţă în dribling, dar cu la fel de mare uşurinţă iroseşte faze cu pase neinspirate. Singura pasă bună a fost stricată de preluarea ratată a lui Cicâldău, în interiorul careului.

Alexandru Cicâldău – 5Poate fi apreciat doar pentru risipa de efort. Dar mult prea puţin pentru un jucător de la care se aşteaptă să lumineze jocul Universităţii. Atingeri ratate în câteva situaţii bune.

Ştefan Baiaram – 5A început meciul bine, cu o lovitură de cap frumoasă, în bară, în minutul 10. Apoi, însă, s-a văzut destul de puţin în joc. S-a complicat în câteva ocazii, ba chiar a pierdut câteva mingi în zone periculoase. A luat şi un galben pentru simulare în minutul 79, apoi a fost schimbat.

Alexandru Tudorie – 5 Prea puţin implicat în joc. Prestaţia lui se reduce la faza din minutul 34. A fost inspirat să intercepteza pasa acasă a lui Bordeianu, dar nu şi la finalizare. Mingea a şters bara şi a ieşit afară. A ieşit de pe teren în minutul 59, înlocuit de Koljic.

Elvir Koljic – 5S-a remarcat doar cu un cot destul de tare aplicat lui Burcă pe final.

Bogdan Vătăjelu – 6A intrat rău în meci, în minutul 59. Depăşit de Camora, se putea dicta penalty.. S-a scos cu şutul foarte bun din minutul 82, scos de Bălgrădean.

George Cîmpanu: A intrat pe final, nu poate fi notat.

Andrei Burcă, liderul defensivei lui CFR Cluj. A fost foarte foarte aproape să şi marcheze. Bordeianu şi Sigurjonsson, modeşti

Cristian Bălgrădean – 6Nu a fost pus prea mult la încercare de fotbaliştii Univesităţii. A răspuns prezent la şutul bun de la distanţă expediat de Vătăjelu.

Denis Ciubotariu – 6Joc solid în defensivă, inexistent pe faza de atac. Probabil a şi primit sarcini să nu urce.

Andrei Burcă – 7Şi-a făcut bine treaba în defensivă. A avut şi una dintre cele mai mari ocazii ale campioanei. Cu o lovitură de cap trimisă puţin pe lângă, în minutul 57, din poziţie foarte bună.

Ben Youssef – 6 – : Şi-a făcut bine treaba, nu s-a văzut faptul că joacă destul de puţin. Ajutat şi de lipsa de viteză din atacurile Universităţii. A avut şi el o ocazie în prelungiri.

Mario Camora – 6Bun pe faza defensivă, nimic notabil pe faza de atac. Un meci destul de bun per total.

Luis Aurelio – 6Şi-a asumat rolul de jucător box to box, cu rezultate nu chiar de neglijat. Dar nici termină partida cu vreo fază notabilă.

Mihai Bordeianu – 5 –  A luat un galben repede, din cauza căruia a fost nevoit să fie prudent. A comis o gafă minutul 34, care putea să ducă la deschiderea scorului. O minge trimisă în spate, interceptată de Tudorie.

Runar Sigurjonsson – 5Nimic notabil la primul meci ca titular. Pare un jucător pe tiparul echipei croite de Dan Petrescu. Puternic, luptător, contondent, dar deloc prieten cu mingea.

Adrian Păun a fost cel mai slab jucător din ofensiva campioanei. Cum s-au descurcat Omrani şi Chipciu

Mihai Gîdea: A fost scos în minutul 9, fiind înlocuit de Chipciu. Nu a avut timp pentru a-şi arăta calităţile.

Billel Omrani – 6A riscat cu un gest nesportiv în min 15, când l-a îmbrâncit pe Papp. A fost apoi destul de activ în ofensivă. A avut o bară minutul 23. A scos galbene pentru Bancu şi Papp.

Adrian Păun – 5 –  Un meci foarte slab pentru un jucător altfel important în ofensiva CFR Cluj. A jucat puţine faze, neinspirat şi în acelea. I-a lăsat locul lui Hoban în minutul 84.

Alexandru Chipciu – 6 A alergat mult, dar fără prea multă eficienţă. Cea mai bună fază a lui a fost o centrare din corner, în minutul 57, la care Burcă a trimis puţin pe lângă.

Cristi Manea – 6 A intrat în minutul 72 şi şi-a făcut treaba în defensivă. A scos un şut periculos al lui Bancu.

Nicolae Carnat – 5 – : Nu a realizat nimic în cele 20 de minute petrecute pe teren.

Mario Rondon: A intrat în minutul 84, nimic notabil.

Ovidiu Hoban: Şi el introdus în minutul 84, nu poate fi notat.

U Craiova (4-2-3-1): Pigliacelli 6 – Vlădoiu 5, Papp 6, M. Constantin 6, Bancu 6– Mateiu 6, Nistor 7 – Camara 5, Cicâldău 5, Baiaram 5 – Tudorie 5. Au mai jucat: Vătăjelu: 6, Koljic 5, Cîmpanu.

CFR Cluj (4-3-3): Bălgrădean 6 – Ciobotariu 6, Burcă 7, Ben Youssef 6, Camora 6– Luis Aurelio 6, Bordeianu 5, Sigurjonsson 5– Gîdea, Omrani 6, Păun 5. Au mai jucat: Chipciu – 6, Manea 6, Carnat 5, Rondon, Hoban.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Viitorul Târgu Jiu: 1,95 este cota pentru „1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT