Sport

Notele primite de tricolori după Kosovo – România 0-0! Alegerea lui Iordănescu, top la Priştina. Cine a fost cel mai slab de pe teren

România a obţinut o remiză în meciul cu Kosovo, scor 0-0, în etapa a 3-a din preliminariile EURO 2024. Ce note au primit tricolorii lui Edi Iordănescu.
17.06.2023 | 00:48
Notele primite de tricolori dupa Kosovo  Romania 00 Alegerea lui Iordanescu top la Pristina Cine a fost cel mai slab de pe teren
Ce note au primit jucătorii României după remiza din Kosovo
ADVERTISEMENT

România continuă să fie neînvinsă în Grupa I, după 0-0 cu Kosovo, şi a rămas pe locul 2, care duce la Campionatul European din 2024. Marele remarcat al partidei de la Priştina a fost Horaţiu Moldovan, aflat la a doua selecţie în echipa naţională.

Ce note au primit jucătorii României după remiza din Kosovo

Edi Iordănescu a mizat pe Horaţiu Moldovan în poarta României pentru meciul cu Kosovo, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate, iar decizia i-a fost pe deplin răsplătită. Portarul Rapidului a avut câteva intervenţii foarte bune, în special în finalul primei reperize, dar şi în minutul 77, la un şut al lui Zhegrova.

ADVERTISEMENT

Cu patru mingi salvate în Kosovo – România 0-0, Horaţiu Moldovan a fost notat, pe platform FotMob, cu 8,1, cea mai bună notă din rândul jucătorilor lui Edi Iordănescu. De asemenea, note mari au fost primite şi de trei din cei patru jucători din defensivă, excepţia fiind Mario Camora, accidentat şi schimbat după 22 de minute.

Din linia defensivă, Cristi Manea a primit cel mai mare calificativ, 7,7, urmat de Andrei Burcă, notat cu 7,6, în timp ce Radu Drăguşin a luat 7,3. Deian Sorescu, intrat în locul lui Mario Camora, a primit nota 7,0.

ADVERTISEMENT

Marius Marin a fost al doilea cel mai bun jucător al României la Priştina, cu 7,6, şi a fost tricolorul care a reuşit cele mai multe driblinguri (2). Tudor Băluţă s-a numărat, la rândul lui, printre jucătorii cu notă mare, 7,5, cu nouă mingi recuperate şi două intercepţii, dar şi un şut pe spaţiul porţii.

România: Moldovan (8,1) – Manea (7,7), Drăgușin (7,3), Burcă (7,6), Camora (6,3) – Băluță (7,5), M. Marin (7,6), Stanciu (7,0) – Man (6,7), Pușcaș (5,6), Coman (6,3). Au mai intrat pe teren: Sorescu (7,0), Moruţan (7,2), Mihăilă (6,4), Alibec şi Hagi (ultimii doi au jucat prea puţin pentru a fi notaţi)

ADVERTISEMENT

Note mici în atacul României pentru meciul cu Kosovo

Dacă defensiva şi-a făcut treaba la Priştina, lucrurile au scârţâit serios în atac, în parte şi din cauza calităţii gazonului, îmbibat cu apă în multe locuri. De departe, cea mai mică notă a fost primită de George Puşcaş, care a primit 5,6.

Atacantul lui Genoa a avut trei şuturi blocate şi a fost deposedat de trei ori. La capitolul pase precise, Puşcaş a stat foarte modest, cu un procentaj de 41%, 11 pase reuşite din 27 de tentative. În plus, fotbalistul de 27 de ani a stat modest şi la dueluri câştigate, cu 9 din 24.

ADVERTISEMENT

Florinel Coman şi Dennis Man nu au reuşit nici ei să iasă în evidenţă prea mult, însă jucătorul Parmei a primit o notă mai mare decât fostul său coleg de la FCSB. De altfel, Man a fost tricolorul care a încercat cel mai des să dribleze, dar a reuşit doar un dribling din şase tentative.

Amir Rrahmani, campionul cu Napoli, cea mai mare notă din Kosovo – România 0-0. Zhegrova, omul cu ocaziile

Amir Rrahmani a fost jucătorul care a primit cea mai mare notă în Kosovo – România 0-0, după ce a fost notat cu 8,2. Fundaşul lui Napoli a recuperat 16 mingi şi a câştigat opt dueluri dintre cele 12, iar experienţa acestuia i-a ajutat în multe ocazii pe adversarii României.

Intrat în startul reprizei secunde, Edon Zhegrova a fost cel mai periculos jucător al kosovarilor. Mijlocaşul ofensiv al lui Lille a fost la un pas să aducă victoria, însă golul lui a fost anulat pentru poziţia de ofsaid a lui Bersant Celina, după intervenţia sistemului VAR.

Dintre jucătorii de pe teren, Zhergrova a fost cel care şi-a creat cele mai multe ocazii la Priştina, trei la număr, iar la una dintre acţiuni a fost la un pas să marcheze, în minutul 77, dar Horaţiu Moldovan a respins în corner.


  • 1,95 este COTA EXCLUSIVĂ CASA PARIURILOR pentru pronosticul „peste 2,5 goluri marcate” la meciul Elveţia – România

ADVERTISEMENT