Fotbal intern

Notele primite de tricolori după România – Croaţia 4-1! Cine a fost fotbalistul “world class” din echipa lui Rădoi

19.06.2019 | 00:04
Notele primite de tricolori dupa Romania  Croatia 41 Cine a fost fotbalistul world class din echipa lui Radoi

România a reuşit o prestaţie de gală în victoria cu Croaţia, scor 4-1, iar tricolorii au primit note pe merit după prestaţia de pe stadionul “Serravalle”. La finalul partidei, site-ul whoscored.com a punctat evoluţia fiecărui jucător, media jucătorilor lui Mirel Rădoi fiind de 6,95.

Notele primite de tricolori după România – Croaţia 4-1. Tudor Băluţă, cea mai mare notă

La finalul meciului România – Croaţia 4-1, tricolorii şi-au primit notele din partea site-ului whoscored.com, iar Tudor Băluţă a fost premiantul echipei. Mijlocaşul care va juca din sezonul viitor la Brighton a primit nota 8,7, cea mai mare din rândul jucătorilor lui Mirel Rădoi.

George Puşcaş, autorul primului gol şi pasator decisiv la reuşita lui Ianis Hagi, a fost notat cu 7,9, în timp ce Cristi Manea, autorul unei centrări de clasă la lovitura de cap a lui Adrian Petre, care a dus scorul la 4-1, a primit nota 7,6. Ianis Hagi, chiar dacă a făcut un meci bun, a fost notat cu 7,3, fiind consemnată şi greşeala care a dus la golul marcat de croaţi.

Notele primite de tricolori după România - Croaţia 4-1
Notele primite de tricolori după România – Croaţia 4-1

Andrei Ivan şi Dennis Man, cei mai slabi tricolori

Dintre titularii din meciul cu Croaţia, Andrei Ivan şi Dennis Man au primit cele mai mici note, ambii fiind notaţi cu 6,4. Darius Olaru şi Florinel Coman, intraţi pe parcurs, au avut puţin timp la dispoziţie, iar notele primite de aceştia au fost 6,2, respectiv 6,1. Adrian Petre, introdus pe teren în minutul 88, a primit 7,0, datorită golului marcat în minutul 90+3.

Nikola Vlasic a fost cel mai bun jucător al Croaţiei, fiind autor singurului gol, iar pentru această performanţă a primit nota 7,5. Josip Posavec, portarul croaţilor, a primit cea mai mică notă pentru prestaţia din meciul din San Marino, primind 4,9, greşind la una dintre reuşitele tricolorilor.