Sport

Notele primite de tricolorii lui Contra după România – Spania 1-2! Tătăruşanu, erou în Marca şi AS

06.09.2019 | 16:37
Notele primite de tricolorii lui Contra dupa Romania  Spania 12 Tatarusanu erou in Marca si AS

Jurnaliştii de la Marca şi AS le-au dat note tricolorilor lui Cosmin Contra după România – Spania 1-2, iar Ciprian Tătăruşanu a fost ales printre cei mai buni fotbalişti din teren. Ibericii nu au fost impresionaţi de jocul românilor şi au sancţionat prestaţia modestă a selecţionatei noastre.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 3,85 este cota pentru ambele marchează în meciul România – Malta. Vezi toate cotele AICI

Ce note au fost acordate de Marca şi AS după România – Spania 1-2

În opinia jurnaliştilor de la Marca, Ciprian Tătăruşanu a fost cel mai bun jucător al tricolorilor în România – Spania 1-2. Portarul tricolorilor a primit trei stele din partea ibericilor, fiind notat la fel cu Fabian Ruiz, cel mai bun fotbalist al naţionalei pregătite de Robert Moreno. Vlad Chiricheş, Florin Andone şi George Puşcaş au primit două stele, în timp ce Claudiu Keşeru, care a evoluat până în minutul 55, a fost singurul fotbalist din selecţionata lui Cosmin Contra care nu a primit nicio stea.

Claudiu Keşeru a fost taxat şi de jurnaliştii de la AS, după ce atacantul lui Ludogoreţ Razgrad nu a fost notat. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Ionuţ Nedelcearu, dar şi Diego Llorente, fundaşul iberic fiind sancţionat pentru cartonaşul roşu văzut în minutul 78. Ciprian Tătăruşanu şi Sergio Ramos au primit trei aşi, fiind cei mai buni jucători ai meciului România – Spania 1-2.

Notele primite de tricolorii lui Contra după România - Spania 1-2
Notele primite de tricolorii lui Contra după România – Spania 1-2

Cosmin Contra a picat testul cu Spania

Jurnaliştii de la Marca i-au acordat o stea lui Cosmin Contra pentru tactica folosită şi schimbările alese, selecţionerul fiind în nota naţionalei României. De cealaltă parte, Robert Moreno a primit două stele şi a fost lăudat pentru felul în care a condus selecţionata “Furia Roja”.

Notele primite de tricolorii lui Contra după România - Spania 1-2
Notele primite de tricolorii lui Contra după România – Spania 1-2

“Am avut prea mult respect pentru spanioli în prima repriză, i-am lăsat să-și creeze ocazii. Am rămas în joc datorită lui Ciprian Tătărușanu. În repriza a doua s-au schimbat datele problemei. Florin Andone și Ianis au adus plusul de energie de care aveam nevoie. Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus, nu e ușor să joci cu o asemenea echipă”, a declarat Cosmin Contra la finalul meciului România – Spania 1-2.