Pariuri sportive

“Notorious” se întoarce în cușcă! INFOGRAFIC: McGregor vs. “Cowboy” Cerrone, lupta începutului de an

17.01.2020 | 16:10
Notorious se intoarce in cusca INFOGRAFIC McGregor vs Cowboy Cerrone lupta inceputului de an

Conor McGregor revine în UFC la 14 luni după înfrângerea cu Khabib Nurmagomedov. Fostul campion mondial la două categorii se bate cu americanul Donald Cerrone în noaptea de duminică spre luni, iar pe Betano găsești peste 350 de pariuri pe meci!

14 luni de absență, peste 3 ani de la ultima victorie. S-a schimbat McGregor?

Au trecut peste trei ani de la ultima victorie a lui, cea în care a câștigat titlul la categoria ușoară în fața lui Eddie Alvarez, titlu pe care nu și l-a apărat vreodată. Învins în 2017 de Mayweather la box și în 2018 de Khabib Nurmagomedov, McGregor a avut un 2019 agitat în afara ringului sau a cuștii. Fără vreo luptă, dar cu o suspendare de șase luni din partea Comisiei Atletice americane pentru incidentele de după înfrângerea cu Khabib și cu două arestări.

La conferințele de presă care a prefațat meciul de duminică, McGregor a admis că îl respectă pe Cerrone și că nu există vreo rivalitate între ei, evitând orice fel de controversă.

McGregor nu a transmis vreun atac verbal nici în direcția lui Khabib, evitând să-l provoace pe rus la un „rematch”. Întrebat despre ce luptă și-ar dori în cazul unei victorii cu Cerrone, irlandezul și-a îndreptat atenția către alți luptători de la semi-mijlocie. Cota Betano pentru un rematch între McGregor și Khabib în 2020!

McGregor, mai bun în picioare. Cerrone, în avantaj la sol

18 victorii prin KO are Conor în carieră, nefiind vreodată oprit în artele marțiale mixte cât timp lupta s-a dus în picioare. Irlandezul a fost făcut KO doar de Floyd Mayweather, însă în box. Toate înfrângerile lui din MMA au venit prin submission, la podea, zonă în care Cerrone stă foarte bine, acolo obținând 17 din 36 de victorii.

1.65 are McGregor pe Betano să câștige prin KO, față de 8.00 prin decizie sau 18.00 prin submission. La Cerrone, opțiunile sunt mult mai echilibrate: 7.00 pentru KO, 7.00 pentru submission și 8.00 pentru decizie!

Cine e Cowboy Cerrone?

Adversarul lui McGregor este unul dintre cei mai populari luptători din UFC, apreciat în special pentru stilul foarte spectaculos și puțin axat pe defensivă. În cei 8 ani petrecuți în UFC, Donald Cerrone a doborât recordurile pentru cele mai multe victorii (23) și cele mai multe victorii prin finalizare – KO sau Submission (16). Al treilea record al „Cowboy-ului” este pentru bonusurile de „meciul serii” sau „finalizarea serii”, unde are 18. Astfel, peste jumătate dintre luptele lui au fost cele mai spectaculoase din gală.

Khabib își apără centura în aprilie. Challenger-ul l-a învins pe Cerrone!

Nurmagomedov a ajuns la 28 de victorii în artele marțiale mixte, fără să piardă vreo luptă. Ultima victimă a rusului a fost Dustin Poirier, pe care l-a învins tot prin submission, iar în aprilie va încerca să își apere din nou centura în fața americanului Tony Ferguson. Ferguson are 12 victorii consecutive, ultima dintre ele chiar împotriva lui Donald Cerrone! Pe Betano sunt deja pariuri disponibile pentru luptă, cu Khabib favorit.