GALERIE FOTO. ULTIMĂ ORĂ! Luare de ostatici în Franţa. Un atacator a fost UCIS şi un altul a fost ARESTAT

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI ...
25.11.2015 | 00:01
GALERIE FOTO ULTIMA ORA Luare de ostatici in Franta Un atacator a fost UCIS si un altul a fost ARESTAT

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA MAI MULTE IMAGINI 

UPDATE 23:30 / Criza de la Roubaix s-a încheiat. Prefectura a anunţat că ostaticii au fost eliberaţi, un atacator a fost ucis şi un altul a fost arestat.

UPDATE 22:50 / Marc Vasseur, adjunctul primarului din Roubaix, a declarat pentru AFP că unul dintre atacatori a fost reţinut.

UPDATE 22:40 / Doi ostatici au evadat. Cel puţin două persoane mai sînt ţinute prizoniere.

UPDATE 22:35 / Surse din rîndul forţelor de ordine au afirmat că două sau trei persoane s-au refugiat într-o locuinţă aparţinînd unui cuplu pe care se pregăteau să o jefuiască.

UPDATE 22:30 / “Potrivit concluziilor preliminare, nu este vorba de un act terorist, ci doar de o tentativă de jaf”, a spus un oficial din cadrul poliţieilocale. Un alt oficial a declarat că nici o persoană nua  fost rănită.

UPDATE 22:12 /Autorii au încercat să efectueze o spargere, apoi au luat ostatici”, a comunicat Primăria locală.

UPDATE 22:10 / Conform BFMTV, doi hoţi ar fi fost prinşi în flagrant de o patrulă de poliţie. Hoţii ar fi tras mai multe focuri de armă asupra poliţiştilor şi apoi ar fi luat ostatici.

……………

UPDATE 21:40 / Potrivit France2, o unitate a forţelor speciale forţelor speciale franceze se deplasează urgent la faţa locului. Aceeaşi sursă notează că luarea de ostatici ar putea fi rezultatul unei tentative de jaf eşuat. 

………………..

UPDATE 21:35 / Jurnaliştii de la LeFigaro, care citează surse din Poliţie, scriu că este vorba despre o “acţiune în curs a forţelor de ordine”. “Un director de bancă şi apropiaţii săi au fost luaţi ostatici”, adaugă sursa citată.

………………..

Un nou incident are loc în aceste momente în Franţa.

Este alertă în oraşul francez Roubaix lângă graniţa cu Belgia. Mai multe persoane sunt ţinute ostatice, potrivit Antena3.

Surse medicale citate de Reuters spun că au fost rapoarte victime prin împuşcare.

Conform primelor informaţii, mai mulţi oameni au fost răniţi.

Ştire în curs de actualizare.