ADVERTISEMENT
Life

Nou scandal în familia lui Florin Salam: ”Așteptam să ies pe stradă și să primesc vreun cuțit!”

Autor: Bogdan Solomon | 10.09.2020 | 18:00
Nou scandal în familia lui Florin Salam: ”Așteptam să ies pe stradă și să primesc vreun cuțit!”
Ce a făcut familia lui Florin Salam imediat după ce a aflat că Nelu Stoian a murit. Gest cutremurător în miez de noapte Sursa foto: Instagram

De parcă necazurile cu interlopii care îl obligă să cânte pe gratis la petreceri și îl lasă fără banii din dedicații nu ar fi deja suficiente, Florin Salam are încă un motiv să își păzească spatele în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Unde mai pui că problemele vin tocmai din familie și sunt aproape să provoace o dramă în toată regula. Mai concret, cumnatul manelistului se teme pentru viața lui după ce mai mulți bătăuși au primit 10.000 de lei pentru a-i aplica o corecție zdravănă.

Situația e cu atât mai gravă cu cât în spatele acestor planuri diabolice se află nimeni alta decât soacra cântărețului. Informația a fost confirmată chiar de Florin Albu, într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT

Un nou scandal monstru în familia lui Florin Salam. Cumnatul manelistului dă cărțile pe față

Vizibil afectat de acest scandal, bărbatul susține că a înștiințat autoritățile și nu mai are de gând să iasă până când nu vor fi luate măsurile care se impun. Chiar dacă problema nu îl implică în mod direct, Salam este îndreptățit să ia măsuri de precauție, mai ales că și-a susținut de fiecare dată cumnatul în fața rudelor furioase.

Da, este adevărat. Eu voiam să mă duc să fac o reclamație la Poliție, pentru că eu nu sunt om să fac rele nimănui, să mă omor, nu îmi stă în caracter să mă cert cu cineva.

ADVERTISEMENT

Eu nu am un neam așa mare să pot să mă lupt cu cineva. Fiind soacra lui Florin Salam, își permite multe acum.

Are bani probabil, de la ginerele ei. Din fericire, mă cred iubit de Dumnezeu, pentru că s-a ivit un om cu care mă cunosc și îmi este foarte bun prieten.

ADVERTISEMENT

El m-a anunțat și pe mine, mi-a trimis și printarea cu ce a vorbit ea că vrea să dea 10.000 de euro ca să mă bage în spital să o răcorească pe ea.

Eu o să mă mai duc la Poliție și o să mă duc cu avocatul să vedem despre chestia asta, ce amenințări am primit, că până la urmă ce să așteptăm, să așteptăm să ies pe stradă și să primesc vreun cuțit, vreo bătaie, prin spital să ajung”, a dezvăluit Florin Albu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!