Life

Nou scandal în familia lui Florin Salam: ”Așteptam să ies pe stradă și să primesc vreun cuțit!”

10.09.2020 | 18:00
Nou scandal in familia lui Florin Salam Asteptam sa ies pe strada si sa primesc vreun cutit
ADVERTISEMENT

De parcă necazurile cu interlopii care îl obligă să cânte pe gratis la petreceri și îl lasă fără banii din dedicații nu ar fi deja suficiente, Florin Salam are încă un motiv să își păzească spatele în această perioadă.

Unde mai pui că problemele vin tocmai din familie și sunt aproape să provoace o dramă în toată regula. Mai concret, cumnatul manelistului se teme pentru viața lui după ce mai mulți bătăuși au primit 10.000 de lei pentru a-i aplica o corecție zdravănă.

ADVERTISEMENT

Situația e cu atât mai gravă cu cât în spatele acestor planuri diabolice se află nimeni alta decât soacra cântărețului. Informația a fost confirmată chiar de Florin Albu, într-un interviu acordat recent.

Un nou scandal monstru în familia lui Florin Salam. Cumnatul manelistului dă cărțile pe față

Vizibil afectat de acest scandal, bărbatul susține că a înștiințat autoritățile și nu mai are de gând să iasă până când nu vor fi luate măsurile care se impun. Chiar dacă problema nu îl implică în mod direct, Salam este îndreptățit să ia măsuri de precauție, mai ales că și-a susținut de fiecare dată cumnatul în fața rudelor furioase.

ADVERTISEMENT

Da, este adevărat. Eu voiam să mă duc să fac o reclamație la Poliție, pentru că eu nu sunt om să fac rele nimănui, să mă omor, nu îmi stă în caracter să mă cert cu cineva.

Eu nu am un neam așa mare să pot să mă lupt cu cineva. Fiind soacra lui Florin Salam, își permite multe acum.

ADVERTISEMENT

Are bani probabil, de la ginerele ei. Din fericire, mă cred iubit de Dumnezeu, pentru că s-a ivit un om cu care mă cunosc și îmi este foarte bun prieten.

El m-a anunțat și pe mine, mi-a trimis și printarea cu ce a vorbit ea că vrea să dea 10.000 de euro ca să mă bage în spital să o răcorească pe ea.

ADVERTISEMENT

Eu o să mă mai duc la Poliție și o să mă duc cu avocatul să vedem despre chestia asta, ce amenințări am primit, că până la urmă ce să așteptăm, să așteptăm să ies pe stradă și să primesc vreun cuțit, vreo bătaie, prin spital să ajung”, a dezvăluit Florin Albu la Antena Stars.

ADVERTISEMENT