Scandal la Dinamo. Costache, acuzat că e fan FCSB! Tricoul “câinilor”, ars: “Ce frumos!”

George Heisu   
în Stiri sportive
15/11/2017, 12:16
Scandal la Dinamo. Costache, acuzat că e fan FCSB! Tricoul “câinilor”, ars: “Ce frumos!” GALERIE FOTO
Fotbaliştii lui Dinamo fac ce fac şi ajung în mijlocul unor scandaluri de diferite genuri. Începând cu filmuleţul cu “Steaua e numai una”, diverşi jucători ai “câinilor”au călcat pe bec de-a lungul timpului, totul culminând cu beţia de la Piatra Neamţ, dinaintea meciului de Cupă cu Aerostar Bacău.
 
Ultimul fotbalist implicat într-un scandal este chefliului Valentin Costache, jucător care va pleca în iarnă la CFR Cluj. Este vorba de un scandal online, izbucnit după ce mai mulţi fani ai “câinilor” din Costanţa au descoperit postări pe facebook ale tânărului fotbalist în care acesta are clar o atitudine “Anti-Dinamo!”.
 
Nou scandal la “câini”, de data aceasta online
 
Fotbalistul e acuzat că ar fi postat acum cinci ani, atunci când încă nu ajunsese la Dinamo, mai multe mesaje pro Steaua şi unele dure împotriva “câinilor”. Costache, acum în vârstă de 19 ani era legitimat în acea vreme la CSŞ Videle. 
 
După ce a izbucnit scandalul, viitorul fotbalist al grupării din Gruia şi-a închis contul de facebook, dar capturile cu postările din 2012 şi 2013 au rămas în mediul online.
Închide ×