Fanatik Show

El e favorit să-l schimbe pe Piţurcă! “Vine INTERIMAR!”

NOU SELECŢIONER PENTRU ROM NIA. Plecarea iminentă a lui Piţurcă l-a Al Ittihad i-a determinat pe oficialii FRF să se gîndească la stabilirea unui selecţioner interimar! El poate rămîne...
16.10.2014 | 10:08
El e favorit sal schimbe pe Piturca Vine INTERIMAR

NOU SELECŢIONER PENTRU ROM NIA. Plecarea iminentă a lui Piţurcă l-a Al Ittihad i-a determinat pe oficialii FRF să se gîndească la stabilirea unui selecţioner interimar! El poate rămîne înmsă definitiv, dacă va area rezultate, conform spuselor consilierul preşedintelui FRF, Andrei Vochin. Cele mai mari şanse să primească interimatul le are Cosmin Contra.

“Dacă lucrurile se precipită şi domnul Piţurcă ia o decizie zilele astea, noi sîntem pregătiţi cu o variantă imediată, pe care eu n-aş numi-o interimară. O să vedeţi şi de ce, la vremea respectivă, dacă se va întâmpla aşa, pentru că are toate şansele ca acest provizorat să devină definitiv. E în funcţie numai de rezultate. Şi de modul de lucru, nu numai rezultatele. Pentru că am vrea să începem să judecăm nu numai în rezultate, sigur că rezultatul este stăpînul nostru, dar să conteze şi modul în care se lucrează, pe toate aspectele, în toate direcţiile, nu numai strict sportiv”, a declarat Vochin pentru Digisport.

Iordănescu director tehnic, Contra principal

Astfel, soluţia FRF pentru înlocuirea lui Victor Piţurcă pare formula cu Anghel Iordănescu – director tehnic, şi Cosmin Contra, tehnicianul celor de la Getfae, antrenor principal.

contra

Cosmin Contra a vorbit despre eventualitatea preluării funcţiei de selecţioner al echipei naţionale. Tehnicianul lui Getafe admite că se gîndeşte la această posibilitate.

“Şi eu am încredere că aş califica naţionala. Nu ştiu dacă se va ajunge la mine, voi discuta cu toată lumea. Depinde şi ce se vrea, un antrenor mai tînăr, unul mai experimentat, dar eu aş fi încîntat”, a declarat Contra la FANATIK SHOW.

Boloni şi Olăroiu, variante grele

Loţi Boloni şi Cosmin Olăroiu sînt şi ei pe lista lui Burleanu. Loţi Boloni a declarat în repetate rînduri că vrea la naţională, dar pretenţiile lui sînt considerate exagerate de FRF. Olăoiu are parte de un salariu fabulos la arabi, iar şansele ca el să accepte oferta naţionalei sînt minime.

Citeşte mai multe informaţii aici: “Avem două variante” Cu ei discută să-l schimbe pe Piţi

 PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!