News

Noua bunică a Sorinei dezvăluie ce se întâmplă acum cu fetița din Baia de Aramă: “S-a integrat. Nu a plâns”

25.06.2019 | 16:04
Noua bunica a Sorinei dezvaluie ce se intampla acum cu fetita din Baia de Arama Sa integrat Nu a plans

Familia care a adoptat-o pe Sorina, fata de 8 ani din Baia de Aramă, a ieșit cu noi declaraţii despre fetița luată cu forța de autorități din casa asistentei maternale unde a crescut! Imaginile au făcut înconjurul țării și au sensibilizat milioane de oameni!

Noua bunica a Sorinei face declarații despre stare fetei adoptate

Noua bunică a fetiţei a declarat la România TV că starea fizică şi psihică a Sorinei este foarte bună. “Ea este foarte bine. S-a integrat, a fost în weekend la noi, s-a simţit foarte bine. Acum este cu părinţii ei, plecată la Craiova (…) Sorina nu a plâns. Că întreabă, întreabă, că este normal”, a declarat acesta.

Ea nu a comentat ultimele evoluţii ale cazului, motivând: “Nu mă uit la televizor, pentru că sufăr cu inima şi nu mă pot uita sa vad prin ce trec copiii mei. Pentru sănătatea mea”.

Noua bunica a Sorinei face declarații despre stare fetei adoptate
Noua bunica a Sorinei face declarații despre stare fetei adoptate sursa foto: romaniatv.net

Părinții adoptivi îl amenință pe procurorul General al României

Părinții adoptivi ai micuței l-au amenințat recent chiar pe procurorul General al României, care a cerut ca fetița sănu poată fi scoasă din țară până la finalizarea anchetelor aflate în curs!

Cei doi români cu cetățenie americană se declară uimiți de solicitările procurorului general al României, Bogdan Licu, pe care le consideră neîntemeiate, spunând că iau în calcul să dea în judecată statul român la CEDO!

„Este greu sa spun ce se va întâmpla, dar cred că toată treaba asta se va termina la CEDO. Oamenii politici folosesc niste pârghii care nu își au rostul. Avem toate documentele necesare, inclusiv acordul SUA pentru adopție, și acum vine un procuror general să spună să nu plece din țară”, a declarat pentru libertatea.ro Gabriel Săcărin, tatăl adoptiv al Sorinei.

„În ce bază face aceste solicitări, ce motive? Sunt hărțuit de jumătate din populația țări… E incredibil. Am anunțat Ambasada SUA, cred că va ieși un scandal diplomatic”, a mai adăugat el. Parchetul General cere Curții de Apel Craiova revizuirea deciziei definitive de adopție internațională a Sorinei, fetița adoptată de o familie de români stabilită în SUA, și, în același timp, suspendarea executării acestei hotărâri!

Tags: