Life

Noua colaborare dintre Smiley și Delia, succes total! 100.000 de vizionări în doar două ore

05.10.2020 | 13:04
Noua colaborare dintre Smiley si Delia succes total 100000 de vizionari in doar doua ore
ADVERTISEMENT

Smiley și Delia au lansat o nouă piesă, care a debutat promițător. Melodia ”Ne vedem noi” a avut premira în urmă cu aproximativ 3 ore pe YouTube și a reușit să strângă deja aproximativ 200 de mii de vizualizări.

Artiștii au distribuit masiv pe rețelele de socializare data și ora la care fanii vor putea asculta pentru prima dată noua lor piesă, iar admiratorii celor doi s-au declarat entuziasmați și, ulterior, încântați de melodie.

ADVERTISEMENT

„În linkul din BIO găsiți o melodie nouă✨ mulțumesc @delia și vouă, cei care duceți muzica noastră mai departe!”, a scris Smiley pe Instagram.

Smiley și Delia, noua colaborare estuziasmează fanii celor doi artiști

Noua piesă lansată promite să ajungă pe locul 1 în trending și s-a lăsat mult așteptată de fanii celor doi. Piesa a înregistrat un număr foarte mare de vizualizări în doar 3 ore de la lansare.

ADVERTISEMENT

Fanii le-au transmis artiștilor mesaje îmbucurătoare: „felicitări pentru această superbă melodie! Muzică, versuri, decor, totul la superlativ! Cel puțin decorul în care ați filmat este mirific, Delia, pata de culoare în imensitatea verde! ?Sunteți doi oameni frumoși, cu coloană vertebrală, talentați, și colaborarea voastră nu putea fi decât reușită!

Mă bucur că încă mai există oameni care compun melodii cu text, nu cu “text”, cu substanță și vă felicit pentru asta! Sper sa urce pe primul loc, pentru ca merită!”, au fost cuvintele impresionante ale unei admiratoare.

ADVERTISEMENT

Nu este prima colaborare a celor doi. Ei au mai cântat împreună cu aproximativ 15 ani în urmă. Melodia de atunci se numea “Secretul Mariei” și era o piesă tematică a unei telenovele transmisă de Antena 1.

Cântăreții speră ca noua colaborare să le aducă succesul dorit și au avut grijă să distribuie masiv pe rețelele de socializare vestea lansării ei: „mâine, #5octombrie, după ora 9 puteți asculta noua piesă #NeVedemNoi la toate radiourile. Sau să aflați ce șoptesc la ureche în clipul de pe YouTube”, a scris Delia pe Facebook.

ADVERTISEMENT

„Sunt fericită că în sfârșit lansăm această piesă. Mă bucură mult colaborarea cu Smiley, prietenul pe care parcă îl știu de o viață.

E neschimbat: mereu creativ, fericit și zâmbitor. Această colaborare a venit de la sine. E o piesă care ne sensibilizează și sperăm să ajungă cu căldura în sufletele tuturor”, a spus artista, conform click.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: