Noua cucerire a lui Adrian Cristea a scris două cărţi!

Cand toati credeau ca iubeste o vedeta Playboy, “Printul” si-a croit o relatie paralela cu o roscata pe nume Carla, total straina de lumea showbiz-ului. CANCAN.ro a aflat totul despre trecutul...
31.07.2014 | 08:42
Noua cucerire a lui Adrian Cristea a scris doua carti
ADVERTISEMENT

Cand toati credeau ca iubeste o vedeta Playboy, “Printul” si-a croit o relatie paralela cu o roscata pe nume Carla, total straina de lumea showbiz-ului. CANCAN.ro a aflat totul despre trecutul focoasei tinere care i-a pus fotbalistului inima pe jar.

Bombe-sexy, doritoare de faima, bani si aparitii televizate, cam asa pot fi caracterizate cele mai multe femei care i-au trecut prin pat lui Adrian Cristea, niciuna nereusind sa ajunga la statutul de iubita, precum Denisa Nechifor sau Bianca Dragusanu. In ultimele saptamani, toate indiciile dadeau ca sigur o relatie intre fotbalist si o blonda focoasa, model Playboy, care locuieste la Londra, dar iata ca totul a fost o aparenta.

ADVERTISEMENT
Carla l-a cunoscut pe Cristea in urma cu o luna, in club

Nu de alta, dar, de o luna, “Printul” se intalneste cu o tanara de 25 de ani pe nume Clara, buna prietena cu DJ Wanda, despre care nu se stie mai nimic. Sau nu s-a stiut pana acum, intrucat reporterii CANCAN.ro i-au dezgropat tot trecutul, iar detaliile sunt absolut incitante!

A terminat Jurnalism si Actorie si a scris doua carti

Originara din Buzau, Carla a stat departe de lumina reflectoarelor, pana acum. Asta, chiar daca a terminat cursurile a doua facultati care pot avea mari legaturi cu lumea showbiz-ului:

ADVERTISEMENT

“Are 25 de ani si este o fata serioasa si extrem de muncitoare, pentru varsta ei. Cand am cunoscut-o eu, avea trei job-uri: de reporter la o televiziune, de manager la o firma, plus colaborarea cu mine. A terminat Juranlismul si Actoria, ar vrea sa fie actrita, insa, din pacate, actroii sunt platiti foarte prost. Si ea spune ca marii actroi ajung sa traiasca din reclame.

Carla provine dintr-o familie instarita, din BuzauCarla provine dintr-o familie instarita, din Buzau

Provine dintr-o familie buna, tatal ei este lider sindical, la Buzau, iar mama ei lucraeza la Tribunal. Acum, merge cu mine peste tot pe unde ma duc, imi tine agenda si ne ocupam impreuna de salonul de tatuaje. Mi-a zis ca vrea sa faca parte cu mine din aceasta afacere, este o femeie foarte hotarata”, a povestit Wanda, pentru CANCAN.ro.

Cristea e galant cu noua iubita

Vestea ca roscata s-a cuplat cu Adrian Cristea a socat-o pana si pe Wanda. Nu de alta, dar nici bruneta nu avea o parere tocmai buna despre el, pana in momentul in care l-a intalnit:

Carla a fost impresionata de comportamentul de gentleman al fotbalistuluiCarla a fost impresionata de comportamentul de gentleman al fotbalistului

“Au venit amandoi la mine acasa si mi-au zis ca sunt impreuna. Eu, ce era sa mai zic? Dar am vazut ca el s-a comportat foarte frumos cu ea. Ei ii era frig, el i-a dat sacoul. Ii trage scaunul cand se asaza la masa, ii deschide portera. Noi nu stiam fata asta a lui… Ea nu este o femeie care sa apara prin ziare.. Acum, vom vedea ce se va intampla, trebuie sa mai treaca timpul”, ne-a mai spus Wanda.

A cucerit-o intr-un club

Cristea este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai sarmanti barbate din showbiz, capabil sa puna cu botul pe labe aproape orice femeie. Si in cazul Carlei, tot el a fost cel care a facut primul pas:

Carla lucraeza cu DJ Wanda la salonul acesteia de tatuaje

Carla lucraeza cu DJ Wanda la salonul acesteia de tatuaje

“Ei s-au cunoscut intr-un club din Bucuresti. Intr-o seara, a venit la ea si i-a spus ca a remarcat-o cu trei saptamani in urma si i-a spus in detaliu cu ce era imbracata. Evident ca i-a a fost socata sa auda toate astea, cu atat mai mult cu cat barbatii nu prea tin ei minte astfel de detalii. Ulterior, au mai iesit impreuna, s-au cunoscut mai bine si iata-i impreuna”, ne-a mai povestit Wanda.

Sursa: cancan.ro

 P: 120.000 € va asteapta lunar in Cazinoul Sportingbet. O oferta noua in fiecare zi!