News

Nouă fetițe au murit în urma unui accident rutier din SUA. Cea mai mică dintre victime avea nouă luni. Foto

Zece oameni au fost uciși în urma unui accident rutier din SUA. Nouă dintre victime sunt copii.
21.06.2021 | 10:13
Noua fetite au murit in urma unui accident rutier din SUA Cea mai mica dintre victime avea noua luni Foto
ADVERTISEMENT

Nouă copii au murit într-un teribil accident de pe o autostradă din Statele Unite. Totalul victimelor este de zece, deoarece la fața locului a mai murit și un bărbat 29 de ani.

Au fost implicate mai mult de 15 vechicule în acest accident, iar victimele sunt de la o instituție care se ocupă de copiii abuzați sau neglijați. Nouă dintre aceștia au murit.

ADVERTISEMENT

Tragedie sfâșietoare pe o autostradă din Statele Unite

Este vorba despre mai multe fete care au decedat, care aveau vârste cuprinse între 4 și 17 ani, conform declarațiilor procurorului Wayne Garlock. Acestea făceau parte din Tallapoosa County Girls Ranch, o organizație non-profit care le oferă adăpost acestor tineri abuzați.

„Inimile noastre sunt grele astăzi. Ferma noastră a suferit mari pierderi. După cum probabil ați auzit unii dintre voi, unul dintre vehiculele noastre a fost implicat într-un accident de mașină în această după-amiază”, au transmis oficialii organizației respective.

ADVERTISEMENT

De altfel, imaginile de la fața locului arată cât de devastator a fost acest accident rutier din SUA, care a fost urmat și de mai multe incendii. Singurul care a supraviețuit din autocarul cu fete a fost șoferul, care a fost scos de un trecător.

Copilele nu au mai putut fi salvate

Din păcate, acesta nu a mai putut ajunge și la copile, din cauza focului. Acestea deja muriseră până serviciile de urgență au sosit la fața locului, informează CNN.

ADVERTISEMENT

Cei sosiți la fața locului au fost șocați de aceea ce au putut vedea. Mai mult, șeriful Danny Bond a transmis că este cea mai tragică scenă de la un dezastru rutier la care a asistat în cei 30 de ani de carieră.

„Este traumatizant când ajungi la o scenă ca asta, știind că ai de-a face cu copii. Este extrem de greu pentru cei care au intervenit primii. Este o zi grea”, a spus acesta.

ADVERTISEMENT
Accidentul din SUA
Accidentul din SUA. Sursa foto: al.com

Oficialii din Alabama, șocați de tragedia de pe autostradă

„Ieri, a fost o zi extrem de sfâșietoare pentru statul Alabama, întrucât 10 vieți s-au pierdut tragic într-un eveniment oribil. Aș dori să ofer cele mai sincere condoleanțe prietenilor și familiilor celor dragi pierduți în teribilul accident de sâmbătă, precum și recunoștința mea tuturor primilor care au intervenit și voluntarilor care au răspuns rapid și curajos la scenă. A fost o scenă dificilă și de neimaginat pentru mulți”

, a declarat secretarul forțelor de ordine din Alabama, Hal Taylor.

Victime au fost și un bărbat de 29 de ani și fiica acestuia, de doar nouă luni, care a murit la spital. Cauzele acestui accident sunt încă investigate.

ADVERTISEMENT
Tags: