Sport

Noua iubită a lui Kylian Mbappe are doi copii cu un alt jucător de la PSG. Motivul pentru care a folosit acte false în copilărie. Foto

Noua iubită a lui Kylian Mbappe are doi copii cu un fost fotbalist de la PSG și este mai în vârstă decât starul francez. Modelul din Belgia a recunoscut că a folosit acte false.
23.12.2022 | 14:20
Rose Betram, noua iubită a lui Kylian Mbappe. Sursă foto: Instagram - @rose_bertram.
ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, golgheterul Cupei Mondiale din Qatar, are o relație cu Rose Bertram, un model din Belgia, mai în vârstă cu patru ani decât superstarul francez și care are doi copii cu Gregory van der Wiel, fostul fotbalist al lui PSG.

Rose Betram, noua iubită a lui Kylian Mbappe. Are doi copii cu un fost fotbalist de la PSG

Kylian Mbappe, fotbalistul din atacul Franței și al lui PSG și Rose Betram, care are doi copii cu Gregory van der Wiel, se află într-o relație după despărțirea din urmă cu câteva luni a modelului din Belgia de Gregory van der Wiel, fostul fotbalist al lui PSG și al lui Ajax, potrivit presei internaționale.

ADVERTISEMENT

Golgheterul Cupei Mondiale 2022 s-ar fi cunoscut la Paris cu Rose Betram, însă belgianca ar fi călătorit în zona Golfului pentru a-l susține pe Mbappe la turneul final, dar și pentru ședințele foto pe care le avea de bifat.

Modelul belgian are doi copii cu olandezul Gregory van der Wiel de care s-a despărțit în urma cu câteva luni din cauza problemelor de sănătate ale fostului fotbalist, precum anxietatea sau atacurile de panică. Cei doi au împreună doi copii.

ADVERTISEMENT

Noua iubită a lui Kylian Mbappe a recunoscut că a folosit acte false în copilărie: „Îmi plăcea să petrec timp cu persoane mai mari decât mine”

Rose Betram s-a născut în Kortijk, Belgia, însă s-a mutat în Deinze la vârsta de 11 ani. Ulterior, la vârsta de 18 ani, modelul belgian a plecat în SUA, unde a început colaborarea cu Marilyn, o celebră agenție de modele.

“Prima mea ședință foto importantă a fost cu Jurgen Teller. Eram foarte încântată, pentru că urma să pozez în Grecia. Tot ce mi-au spus a fost că voi lucra cu un fotograf foarte-foarte mare, dar după ce l-am cunoscut, ne-am simțit minunat. Nici măcar nu-ți spune cum să pozezi, te lasă să faci ce vrei și surprinde fiecare moment”, a spus Rose Betram, potrivit ITG.

ADVERTISEMENT

Personalitatea belgiană a recunoscut că a folosit un buletin fals în copilărie pentru a ieși cu persoane mai mari de vârstă. „Am început să mă machiez încă de când eram foarte tânără, dar într-un mod greșit. Foarte greșit!

Am început să ies folosind un buletin fals, când aveam vreo 13 ani, pentru că îmi plăcea foarte mult să dansez și să petrec timp cu persoane mai mari decât mine”, a declarat Rose Betram.

ADVERTISEMENT

Kylian Mbappe, ironizat de Emiliano Martinez după finala Cupei Mondiale din Qatar

Kylian Mbappe a fost „clientul” principal al lui Emiliano Martinez după finala Cupei Mondiale câștigate de Argentina la loviturile de departajare în fața Franței. Deși a marcat de patru ori contra portarului argentinian, „Dibu” l-a ironizat pe golgheterul Cupei Mondiale.

În primă fază, portarul lui Aston Villa a avut un gest controversat, folosindu-se de premiul pe care l-a revendicat al celui mai pun portar de la turneul final. Emiliano Martinez l-a dus în dreptul zonei intime și s-a îndreptat spre fanii francezi.

Portarul din Premier League la ridiculizat pe Mbappe la vestiar, iar în timpul celebrării din Argentina, fotbalistul s-a folosit de o caricatură cu chipul fotbalistului de la PSG.


  • Cota NETBET pentru PSG: 2,05 este cota pentru ”total goluri: peste 3,5” la meciul PSG – Strasbourg. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT