Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Noua mină de aur a lui Mititelu, “ochită” de CFR Cluj. “Nu a costat niciun ban și are salariu doar vreo 6-8.000 de euro pe lună” Exclusiv

Adrian Mititelu a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre Yassine Bahassa, unul dintre jucătorii remarcați în CS Universitatea Craiova - FCU Craiova 1948 0-2.
05.12.2022 | 14:20
Noua mina de aur a lui Mititelu ochita de CFR Cluj Nu a costat niciun ban si are salariu doar vreo 68000 de euro pe luna Exclusiv
Yassine Bahassa a avut o prestație minunată în derby-ul câștigat de FCU Craiova 1948 cu rivala din oraș. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCU Craiova 1948 a câștigat în premieră un derby contra celor de la Universitatea Craiova, scor 2-0, iar Yassine Bahassa a fost unul dintre cei mai buni jucători de pe teren.

Adrian Mititelu, detalii despre cum a fost achiziționat Yassine Bahassa, jucător care impresionează în SuperLiga: “Un efort financiar minim”

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Adrian Mititelu a vorbit despre condițiile în care a ajuns la Craiova fotbalistul născut în Franța, care sezonul trecut a jucat la Rouen, în Ligue 2.

ADVERTISEMENT

“Bahassa e un jucător foarte bun, sunt și alții. E un jucător care a venit în niște condiții foarte bune la noi. Un efort financiar minim. Nu am dat niciun ban, i-am dat un salariu la semnătură lui sau la agent, nu mai știu.

A venit liber de contract, are 6.000-8.000 de euro pe lună. În liga a doua franceză, cu excepția a două trei echipe, salariile sunt 2-3 mii de euro pe lună. 5.000 de euro pe lună. În România salariile sunt foarte mari față de ceea ce produce fotbalul și ce încasează.

ADVERTISEMENT

Sunt ambițiile unor patroni care vor să facă tablă. Și în schimb ei ce primesc? Înjurături, jigniri, chestii negative în general. Noi suntem văzuți cel mai rău. Nu m-am gândit la vreun preț pentru Bahassa”, a explicat Adrian Mititelu la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

VEZI VIDEO MAI JOS

Bahassa le-a atras atenția celor de la CFR Cluj prin prestațiile sale din SuperLiga. A dat o pasă decisivă în victoria din derby pentru FCU Craiova 1948

Yassine Bahassa a jucat 86 de minute în partida Universitatea Craiova – FCU Craiova 1948 0-2 și a fost unul dintre cei mai buni oameni de pe teren. A pasat decisiv la golul prin care George Ganea a închis tabela.

ADVERTISEMENT

Ultimele evoluții ale lui Yassine Bahassa au fost cu adevărat remarcabile, iar Cristi Balaj a recunoscut la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că fotbalistul de origine marocană este foarte interesant.

Cotat de Transfermarkt.de la 400.000 de euro, Yassine Bahassa a jucat 16 partide în acest sezon de SuperLiga pentru FCU Craiova 1948. A dat un gol și a oferit două pase decisive.

ADVERTISEMENT

FCU Craiova 1948 este prima experiență în afara Franței pentru Yassine Bahassa, jucător în vârstă de 30 de ani. Între 2020 și 2022 a evoluat pentru Rouen, formație din Ligue 2.

ADVERTISEMENT