Pariuri sportive

Noua modă printre hoţii din Italia: furtul de cîini ai vedetelor. Ultima victimă a fost Carlos Tevez

O nouă modă ciudată pare a fi pus stăpînire pe infractorii din Italia. Furtul cîinilor vedetelor devine o ocupaţie nouă, iar jucătorii de fotbal au avut şi ei parte de asemenea experienţe...
22.02.2014 | 12:17
Noua moda printre hotii din Italia furtul de ciini ai vedetelor Ultima victima a fost Carlos Tevez

O nouă modă ciudată pare a fi pus stăpînire pe infractorii din Italia. Furtul cîinilor vedetelor devine o ocupaţie nouă, iar jucătorii de fotbal au avut şi ei parte de asemenea experienţe neplăcute, terminate, din fericire, cu reîntoarcerea prietenilor patrupezi la stăpînii lor.

Enzo Maresca a păţit-o primul

În urmă cu nici două săptămînii fanii mijlocaşului de la Palermo, Enzo Maresca (foto), aflau pe Twitter de necazul acestuia. I se furase cîinele şi jucătorul a cerut imediat ajutor. În nici 48 de ore solicitarea a avut efectul scontat, Maresca primind înapoi cîinele (foto). Iniţial, el a postat că animalul se pierduse, dar s-a aflat că de fapt îi fusese sustras în timp ce îşi făcea plimbarea de seară. Fotbalistul a ales să scrie despre o pierdere, în ideea de a putea recupera poate chiar direct de la făptaşi prietenul necuvîntător şi aşa s-a întîmplat.

C_29_articolo_1025464_upiImgPrincipaleVertmaresca_palermo

Au furat cîinele fetiţei jucătorului de la Juventus

După meciul cu Trabzonspor din Europa League a venit rîndul atacantului argentinian Carlos Tevez să ceară ajutorul fanilor de pe Twitter. Simpaticul căţeluş Booo al fiicei sale a fost furat de o persoană aflată într-un Mini Cooper de culoare gri. Şi pentru Tevez ideea s-a dovedit salutară. În nici 24 de ore o persoană s-a prezentat la locuinţa jucătorului cu Booo în braţe.

C_29_articolo_1027871_upiImgPrincipaleOriz