Life

Noua modificare anunțată de WhatsApp. Utilizatorii vor avea mai mult timp la dispoziție să șteargă mesajele trimise

Noua modificare anunțată de WhatsApp. Utilizatorii vor avea mai mult timp la dispoziție să șteargă mesajele trimise din greșeală în aplicația de chat.
09.08.2022 | 11:20
Noua modificare anuntata de WhatsApp Utilizatorii vor avea mai mult timp la dispozitie sa stearga mesajele trimise
Utilizatorii WhatsApp vor avea mai mult timp la dispoziție să șteargă mesajele trimise. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

WhatsApp a anunțat noua modificare a aplicației. Utilizatorii vor avea mai mult timp la dispoziție să șteargă mesajele trimise din greșeală, conform unei noi schimbări implementate de aplicație.

Noua modificare anunțată de WhatsApp. Mesajele trimise de utilizatori vor putea fi șterse după mai mult timp

Aplicația de chat a implementat o modificare privind funcţia de ştergere a mesajelor trimise din greşeală, crescând semnificativ timpul pe care utilizatorii îl au la dispoziție pentru a șterge mesajele după ce acestea au fost trimise.

ADVERTISEMENT

Utilizatorii WhatsApp vor putea șterge mesajele chiar și la mai bine de două zile de când le-au trimis.

Limita din prezent le permite acestora să șteargă mesajele la puțin peste o oră de când au fost trimise. Mai exact, este vorba despre o oră, 8 minute și 16 secunde. După trecerea acestui interval de timp, opțiunea de ștergere a mesajelor nu mai era disponibilă.

ADVERTISEMENT

Cu noua modificare, perioada de grația crește la două zile și 12 ore sau la 60 de ore în total, notează stiripesurse.ro.

Fiecare aplicație de chat are politici diferite în privința funcției de ștergere a mesajelor după apăsarea butonului de trimitere. Unele aleg perioade de grație mai mari, mai mici sau chiar deloc.

ADVERTISEMENT

Spre exemplu, utilizatorii de pe Telegram pot șterge mesajele oricând după trimitere. Aplicația nu a impus limite în acest sens.

În schimb, compania Apple este mult mai strictă din acest punct de vedere. Astfel, funcția de ștergere a mesajelor din iMessage, care urmează să fie lansată cu iOS 16, va fi disponibilă doar două minute de la trimitere.

ADVERTISEMENT

Noua perioadă de grație a aplicației WhatsApp va fi disponibilă atât pentru mesajele private, cât și pentru cele trimise pe grupuri.

WhatsApp a anunțat, de asemenea, că lucrează la o funcție prin care administratorii să șteargă mesajele membrilor unui grup.

Ce altă schimbare mai pregătește WhatsApp

În luna iulie, WhatsApp a anunțat introducerea unei funcții foarte așteptate de utilizatorii aplicației.

Mai exact, cei care vor să stea în secret pe aplicație se vor putea conecta Incognito. În acest moment, utilizatorii pot vedea când un mesaj a fost citit, dar și când cineva este online.

Modul Incognito de conectare va fi asemănător celui care le permite oamenilor să utilizeze un browser de internet pentru a naviga online în secret, fără să lase urme, potrivit ziare.com.

Noua funcție le va permite utilizatorilor să fie invizibili chiar și atunci când scriu mesaje sau înregistrează un mesaj vocal.

ADVERTISEMENT