News

Nouă oameni au ajuns la spital în județul Dolj după un grav accident rutier. Un microbuz s-a ciocnit frontal cu o mașină. Video

24.08.2020 | 09:49
Noua oameni au ajuns la spital in judetul Dolj dupa un grav accident rutier Un microbuz sa ciocnit frontal cu o masina Video
ADVERTISEMENT

Un accident extrem de grav s-a produs luni dimineață în județul Dolj. Nouă oameni au ajuns la spital, după impactul frontal al unui microbuz cu un autoturism.

Conform reprezentanților din Poliție, victimele au rezultat după ce un microbuz de transport călători s-a izbit, pe DN 65, în comuna Pieleşti din judeţul Dolj, de o maşină.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, conducătorul microbuzului este cel care ar fi vinovat de producerea acestui eveniment rutier.

Nouă oameni răniți județul Dolj după un grav accident rutier între un microbuz și o mașină

Reprezentanții IPJ Dolj au fost sesizați luni dimineaţă cu privire la faptul că pe DN 65, pe raza comunei Pieleşti, s-a produs un accident de circulaţie cu mai multe victime.

ADVERTISEMENT

Din informațiile polițiștilor, un tânăr de 20 de ani, din comuna Burduşani, Ilfov, care conducea un microbuz transport persoane pe DN 65, a pierdut controlul pe un drum din comuna Pieleşti şi a ieşit de pe drum, izbindu-se de o maşină condusă de un bărbat de 29 de ani, din Târgu Jiu, pe sensul opus de mers.

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care, din primele verificări au stabilit că un tânăr de 20 de ani, din comuna Burduşani, Ilfov, care conducea un microbuz transport persoane pe DN 65, pe raza comunei Pieleşti a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Târgu Jiu, pe sensul opus de mers”, a transmis IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

Victimele au ajuns la spital

Pentru salvarea persoanelor din fiarele celor două autoturisme au fost chemate efective de la descarcerare. Conform News.ro, la locul accidentului s-au deplasat două ambulanţe SMURD, o autospecială transport personal şi victime multiple şi o autospecială de descarcerare din cadrul I.S.U. Dolj, precum şi două ambulanţe din cadrul S.A.J Dolj.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 29 de ani, care iniţal era încarcerat în autovehicul şi alte opt persoane, respectiv conducătorul microbuzului şi şapte pasageri din acesta, cu vârste cuprinse între 25 şi 50 de ani, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, toţi fiind conştienţi, a mai precizat sursa citată.

ADVERTISEMENT

În această speță, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT