Sport

Noua „perlă” a lui Gică Hagi, declarație neașteptată: „Messi, Neymar şi Iniesta m-au învăţat să driblez!”

Enes Sali, mijlocașul Farului Constanța, a avut un discurs impresionant după ce a debutat în Liga 1, la 15 ani.
11.08.2021 | 17:14
Noua perla a lui Gica Hagi declaratie neasteptata Messi Neymar si Iniesta mau invatat sa driblez
ADVERTISEMENT

Enes Sali a fost transferat de Academia Hagi, în vara lui 2018, liber de contract, de la juniorii Barcelonei.

Tânărul jucător a debutat, în Liga 1, în partida Farul – Sepsi, din etapa trecută, terminată 1-0.

ADVERTISEMENT

Enes Sali, declarație neașteptată

Enes Sali a dezvăluit că, în perioada în care a evoluat pentru juniorii Barcelonei, a învățat să dribleze de la Neymar, Messi și Iniesta.

„(La FC Barcelona ai avut experienţe frumoase? Te-ai întâlnit cu marii fotbalişti?) Da, vă daţi seama, m-am întâlnit cu Neymar, Messi, Iniesta, jucători cu nume mari. M-au învăţat multe lucruri. Ei m-au învăţat să driblez aşa bine. Mi-au spus că să am încredere în mine mai mult şi m-au ajutat să-mi îmbunătăţesc calitatea asta. Idolul meu este Messi.

ADVERTISEMENT

Visul meu este să joc în Champions League, să joc într-un campionat puternic şi să demonstrez zi de zi”, a declarat Enes Sali, pentru canalul de Youtube Farul Constanţa TV.

Totodată, tânărul jucător a dezvăluit că, înaintea meciului cu Sepsi, Gică Hagi i-a transims să aibă încredere în el și să nu-i fie frică.

ADVERTISEMENT

„Nu cred că am avut emoţii, sunt foarte fericit că am debutat. Este o experienţă foarte frumoasă.

Îi mulţumesc domnului Hagi pentru această oportunitate şi că are încredere în mine şi mă susţine. Sper să joc cât mai multe meciuri şi să facem suporterii fericiţi.

ADVERTISEMENT

Sincer, nu mă aşteptam să joc, dar a avut încredere în mine. Mi-a zis (n.r. Gică Hagi) înainte de meci să am încredere în mine, să intru fără frică şi după meci m-a felicitat.

Acolo m-am născut (n.r. în Toronto), la 5 ani am început fotbalul şi după m-am mutat la Barcelona, la 8 ani, am stat acolo 2 ani şi după aia am venit în România.

(Cum este pentru tine să te antreneze domnul Hagi?) Vă daţi seama, este o onoare. A fost un fost unul dintre idolii mei, când eram mai mic. M-a ajutat foarte mult, a avut încredere în mine. Este greu să debutez la 15 ani, dar doar de mine depinde, trebuie să muncesc cât mai mult”, a mai spus Enes Sali.

ADVERTISEMENT