Fotbal intern

Noua ”perlă” a lui Gigi Becali l-a convins pe Nicolae Dică: ”Poate să ajungă la națională”

21.12.2020 | 16:10
Noua perla a lui Gigi Becali la convins pe Nicolae Dica Poate sa ajunga la nationala
ADVERTISEMENT

Noua ”perlă” a lui Gigi Becali, Octavian Popescu, l-a convins pe Nicolae Dică și acesta spune că nu este exclus ca jucătorul să apară cât de curând la echipa națională a României.

Tânărul care va împlini în curând 18 ani este revelația sezonului la FCSB și unul dintre cei mai promițători jucători ai roș-albaștrilor, iar cota sa a explodat în urma evoluțiilor din ultimul timp.

ADVERTISEMENT

FANATIK a obținut detalii despre mutarea jucătorului în luna iulie de la Universitatea Craiova la FCSB, un rol important avându-l agentul Giovani Becali.

Nicolae Dică îi deschide porțile naționalei noii ”perle” a lui Gigi Becali

Și antrenorul echipei naționale a României, Nicolae Dică, este impresionat de jocul noii ”perle” a lui Gigi Becali și preconizează că acesta va ajunge cât de curând sub tricolor.

ADVERTISEMENT

”Am spus, la noi contează mai puțin vârsta, important e ca jucătorii să aibă un randament bun la echipele de club și dacă ei vor juca foarte bine și noi considerăm că la anumite meciuri pot să fie la echipa națională, poate să ajungă orice jucător la echipa națională”, a declarat Dică pentru prosport.ro.

”Da, îmi place de Octavian Popescu, are niște calități foarte bune, o tehnică bună în regim de viteză, este bun în ultimii 20 de metri, pentru că am văzut că ia acțiuni unu contra unu. Este la început, trebuie să nu începem acum să îl ridicăm și pe el și să îl facem la nu știu câte milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Important este să fie constant, să joace bine în continuare, să fie în primul 11 meci de meci și cu siguranță dacă va munci și va fi serios în continuare, va ajunge un jucător de mare valoare”, a mai spus secundul selecționerului Mirel Rădoi.

Nicolae Dică nu este de acord cu sumele uriașe de transfer cerute de Gigi Becali pentru jucători precum Dennis Man și Florinel Coman, pe care le consideră exagerate. ”La noi cum joacă un jucător 3-4-5 meciuri îl facem, nu știu, cel mai tare din lume.

ADVERTISEMENT

După aia, când nu mai joacă, dăm în el. Nu, trebuie să fim undeva la mijloc, să știm să îi ținem pe jucători, că avem nevoie de ei și ei trebuie să joace bine la fiecare joc”, a încheiat secundul naționalei.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,12 este cota pentru ”ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT