Sport

Noua perlă a Universităţii Craiova a dezvăluit cum a slăbit 12 kilograme: “Nu e mare secret”

După ce a dat fotbalului românesc jucători precum Mitriță, Bancu, Screciu sau Cicâldău, Universitatea Craiova speră sa scoată bani frumoși și pe Jovan Markovic, noua senzație a fotbalului oltean.
24.08.2021 | 15:50
Noua perla a Universitatii Craiova a dezvaluit cum a slabit 12 kilograme Nu e mare secret
ADVERTISEMENT

Revenit la Universitatea Craiova după împrumutul la Clinceni, atacantul Jovan Markovic s-a impus ca titular în acest debut de sezon.

A slăbit 12 kilograme într-un timp record

Profitând şi de accidentările lui Koljic şi Ivan, adevăratul secret al său este scăderea în greutate, el slăbind 12 kilograme în mai puţin de o lună. Acesta este principalul motiv pentru care Jovan a devenit titular.

ADVERTISEMENT

„Marko” are deja două goluri în campionat şi a fost la originea fazei din care formaţia lui Laurenţiu Reghecampf a reuşit unicul gol al succesului cu Gaz Metan Mediaş, în week-end-ul trecut.

Am slăbit aproximativ 12 kilograme în 3‑4 săptămâni. Nu cred că există secrete când vrei să slăbeşti, mai ales în cazul meu, care sunt totuşi şi tânăr, şi sportiv.

ADVERTISEMENT

Pur şi simplu am mâncat mult mai puţin şi m‑am antrenat mult mai mult, inclusiv individual, în acea perioadă am făcut câte trei antrenamente pe zi.

Nu e mare secret. Dacă e cineva acolo care vrea să slăbească, trebuie pur şi simplu să se abţină de la mâncare şi eventual să facă şi puţin sport, alte sfaturi sau secrete nu există.

ADVERTISEMENT

Ştiu că uşor de zis şi greu de făcut, dar important este şi cât de mult îţi doreşti să se întâmple. Trebuie să joc cât mai mult, să marchez cât mai mult, să aduc cât mai multe trofee prin reuşitele mele”, a declarat Jovan Markovic.

Ce sfaturi i-a dat Laurenţiu Reghecampf

Atacantul celor de la Craiova a vorbit și despre sfaturile primite de la Laurențiu Reghecampf.

Se ştie deja că este un antrenor care lucrează foarte bine la moralul jucătorilor. Ne dă încredere tuturor, nu doar nouă, tinerilor, deşi poate că la noi e ceva mai important, având în vedere vârsta.

ADVERTISEMENT

Ne dă sfaturi simple şi eficiente, mie mi‑a rămas în cap că trebuie să stau cât mai mult între fundaşii centrali.

Să‑mi folosesc forţa şi să nu‑mi fie frică de nimic atunci când am mingea la picior, deoarece sunt un fotbalist care poate face diferenţa, a mai spus „Marko”


  • (P) Cota BETANO pentru Rapid – Universitatea Craiova: 2,32 este cota pentru „peste 2,5 ”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT