Fotbal intern

Noua previziune a lui Dumitru Dragomir! Pe ce fotbalist mizează: „E cel mai bun din țară!”

27.04.2021 | 09:43
Noua previziune a lui Dumitru Dragomir Pe ce fotbalist mizeaza E cel mai bun din tara
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir are din nou o premoniție și e sigur că un jucător din Casa Pariurilor Liga 1 va ajunge un mare fotbalist în scurt timp.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este cunoscut pentru modul în care laudă anumiți jucători, însă de multe ori, previziunile sale chiar s-au adeverit.

ADVERTISEMENT

„Oracolul de la Bălcești” știe deja cine va fi camioana României în acest sezon și este extrem de încântat de un jucător căruia îi prevede un viitor strălucit.

Ștefan Vlădoiu, pariul lui Dumitru Dragomir: „Va ajunge un mare fotbalist!”

Ștefan Vlădoiu, fundașul dreapta al Universității Craiova, care a fost atât de lăudat de Basarab Panduru, este considerat de „Oracul de la Bălcești” cel mai bun fundaș dreapta din campionatul intern: „Mi-a plăcut fundașul dreapta, Vlădoiu. Se face fotbalist mare! Are o calitate ce nu o au mulți fotbaliști în lume, are viteză. E cel mai bun fundaș dreapta din țară!”, a spus Dumitru Dragomir la GSP.

ADVERTISEMENT

Fostul conducător al fotbalului românesc a remarcat însă și punctele slabe ale jucătorului lui Marinos Ouzounidis, însă e convins că aceste lucruri le va dobândi prin exercițiu: „Nu prea știe să lovească mingea cu stângul, îi e greu și cu dreptul, dar are niște calități fenomenale. Are niște calități, restul se învață…”, a mai spus nea Mitică.

Cu toate astea, Ștefan Vlădoiu se află în mod surprinzător în lupta pentru titularizare la Universitatea Craiova cu Bogdan Vătăjelu, care a fost preferat de antrenorul grec la ultimele meciuri din campionat, în dauna internaționalului român de tineret, care a debutat pentru tricolori la EURO U21.

ADVERTISEMENT

Ștefan Vlădoiu, mai mult rezervă la Universitatea Craiova

Deși este unul dintre cei mai promițători „lei” din Bănie, Marinos Ouzounidis nu l-a folosit ca titular în ultimele partide, iar acesta și-a motivat decizia prin lipsa experienței tânărului jucător: „Vom vedea cine va câştiga postul de fundaş dreapta, dar ambii sunt fotbalişti foarte buni. Decizia depinde de anumiţi factori legate de meci. Vătăjelu este un jucător experimentat, inteligent. Vlădoiu este tânăr şi trebuie să-l ajutăm să fie şi mai bun. Am început să lucrăm individual cu el şi sunt convins că va progresa foarte mult”, spunea grecul în urmă cu câteva săptămâni.

Viteza fenomenală a jucătorului a fost remarcată și de Basarab Panduru, care a surprins după ce a declarat la Telekom Sport că fundașul Craiovei e mai rapid pe distanță scurte decât Usain Bolt: „Deci îl ai pe partea dreaptă pe ”Ghepardul”, pe Vlădoiu. Care aleargă, potrivit datelor, cu o viteză de 36-37 de km la oră. Adică pe anumite porţiuni, pe suta de metri îl bate şi pe Usain Bolt.

ADVERTISEMENT

Măi, dacă e aşa de adevărat, un jucător tânăr, cu viteza asta, îl ţii pe ”Ghepard” numai în cuşcă de câteva meciuri şi îi dai drumul numai prin minutul 70 şi, când îl bagi, îl bagi extremă dreapta”, a surprins Basarab Panduru.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 2,72 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT