Sport

A apărut noul număr Fanatik, cea mai spectaculoasă revistă de sport pe hârtie lucioasă din România! Reportaje, poze rare, emoții. 84 de pagini premium, la doar 5 lei!

Revista Fanatik pe noiembrie este gata! Super-interviu în exclusivitate cu Giovanni Becali! Adevăr, emoții, inedit în 84 de pagini glossy, la doar 5 lei!
08.11.2021 | 00:35
A aparut noul numar Fanatik cea mai spectaculoasa revista de sport pe hartie lucioasa din  Romania Reportaje poze rare emotii 84 de pagini premium la doar 5 lei
Noua revistă Fanatik pe noiembrie! Super-interviu în exclusivitate cu Don Giovanni Becali! Adevăr, emoții, inedit în 84 de pagini glossy, la doar 5 lei!
ADVERTISEMENT

FANATIK marchează din nou! Al doilea număr al primei reviste de sport glossy din România, numărul pe noiembrie, te așteaptă la punctele de difuzare ale presei! 84 de pagini de emoții neprefăcute și neprefabricate, la doar 5 lei!

Reportaje emoționante, interviuri cu sufletul „pe masă”, analize minuțioase, editoriale care „ard”, umor involuntar (sau nu…) în declarații de tot râsul, pasiunile vedetelor din sport dincolo de teren, „minuni” auto, nimic nu lipsește din numărul pe noiembrie al revistei glossy FANATIK!

ADVERTISEMENT

Nu rata o lectură fascinantă! Nici nu-ți închipui ce pierzi dacă nu citești numărul pe noiembrie al revistei glossy FANATIK! Acum în toate punctele de difuzare a presei, 84 de pagini de lux la numai 5 lei!

A apărut noua revistă Fanatik pe noiembrie! Super-interviu în exclusivitate cu Don Giovanni Becali! Adevăr, emoții, inedit în 84 de pagini glossy, la doar 5 lei!

Pretențiile tale, pasionatule de sport, cer excelența în scris. Revista FANATIK asta îți oferă: excelența scrisului, autenticitatea informației, prezentarea de lux, pe hârtie de lux, a adevărurilor din sport.

ADVERTISEMENT

Cu ce te poți delecta în revista FANATIK din noiembrie? Greu de spicuit… Sunt 84 de pagini glossy „mustind” de reportaje, interviuri, dezvăluiri, povești adevărate, secrete din media, fotografii de excepție.

Pe scurt, foarte pe scurt iată în continuare doar câteva subiecte din numărul pe noiembrie al revistei FANATIK, pe care o poți găsi acum la orice punct de difuzare a presei la un preț de numai 5 lei. Mai puțin decât o pâine… cu semințe! Și are, nu uita, 84 de pagini! Glossy!

ADVERTISEMENT

Surprize, surprize în revista FANATIK pe noiembrie

  • Super-interviu în exclusivitate cu Don Giovanni Becali. Ultimul Don. Impresarul numărul 1 din fotbalul românesc. Pe cifre! CV „betonat” numai în ultimul an cu 30 de milioane de euro. Cum? Aflați numai din revista FANATIK 727, numărul pe noiembrie al noului format glossy! Intrați în spatele „cortinei” cu Don Giovanni și revista FANATIK!

Giovanni Becali in revista Fanatik pe noiembrie

  • Încă un spaniol la Dinamo! A venit de la Barcelona! Dar nu la fotbal… „Pep Guardiola” din handbal. Xavi Pascual. Transferul său este o mare realizare pentru „dulăi”, de fapt pentru tot handbalul românesc. Cum a fost posibilă această adevărată lovitură, nu doar de imagine, ce planuri are Xavi Pascual pentru a duce pe Dinamo în „Final Four” al Ligii Campionilor, dar și cum vede posibilă revenirea handbalului masculin la statutul din timpurile în care cucerea 4 titluri mondiale, poți afla numai din interviul „premium” oferit în exclusivitate de marele antrenor revistei FANATIK 727, numărul pe noiembrie al noului format glossy!
ADVERTISEMENT

Xavi Pascual in revista Fanatik pe noiembrie

  • Cââââștiiiiiigăăăăătooooor prin knoooockooouuuut, Tayyyysoooon Fuuuuury! „The Gipsy King” Tayson Fury este numărul 1 în lumea dură a „greilor” din boxul mondial. Citește în revista FANATIK 727, numărul din noiembrie al noului format glossy, povestea nefardată a unei vieți nebănuit de grele, lupta „furioasă” a lui Fury cu drogurile şi gândurile sinucigaşe! Toate făcute KO pentru un succes care a intrat în istoria pugilismului. Nici filmele de la Hollywood nu ar putea produce un asemenea scenariu de film…

Tyson Fury in revista Fanatik pe noiembrie

 

  • Tess Wester este portărița lui CSM București. Peste valoarea ei incontestabilă de handbalistă, Tess este și foarte frumoasă. Peste faptul că este foarte frumoasă, Tess este vedeta pictorialului din revista FANATIK 727, numărul din noiembrie al noului format glossy. Tess întoarce toate privirile pe terenul de handbal şi nu numai, iar acum ai ocazia să întorci și tu… paginile din numărul pe noiembrie al revistei glossy FANATIK ca să afli secretele uneia dintre cele mai sexy sportive din lume.

Tess Wester in revista Fanatik

Editoriale de nota 10 într-o revistă de nota 10 care apare în data de 10 a fiecărei luni!

Sunt numai câteva din articolele pe care ți le oferă revista FANATIK în cele 84 de pagini glossy ale sale. Pigmentate cu editoriale „ascuțite” despre „cestiunea zilei” semnate de Horia Ivanovici, Cornel Dinu, Cristi Coste, Andrei Dicu și Silviu Ghering, nume din fenomenul sportiv care nu mai au nevoie de nicio prezentare. „Săgețile” lor, în exclusivitate în revista FANATIK pe noiembrie!

Ține minte 5 cuvinte… și două numere: FANATIK, excelență, glossy, 84 pagini, 5 lei. Cu alte… 5 cuvinte: calitate, seriozitate, adevăr și emoții! Multe emoții! La preț mai mic decât două călătorii cu metroul sau RATB-ul, mai mic decât două beri, mai mic decât un litru de benzină!

ATENȚIE! Revista glossy FANATIK apare lunar, ÎNTOTDEAUNA în jurul datei de 10 ale fiecărei luni. Pentru că este O REVISTĂ DE NOTA 10!

ADVERTISEMENT