Sporturi

Piteștiul va beneficia de o nouă sală polivalentă. Cum va arăta arena de 21 de milioane de euro. Foto + Video

19.04.2019 | 11:37
Cum va arăta noua sală polivalentă din Pitești

Orașul Pitești va beneficia de o nouă sală polivalentă. Aceasta va avea o capacitate de 5.000 de locuri și va costa aproximativ 21 de milioane de euro. Anunțul privind construcția sălii a fost făcut chiar de către edilul orașului, Cornel Ionică. Acesta s-a arătat extrem de mulțumit de faptul că pot face această investiție care va pune umărul la dezvoltarea sportului local.

Piteștiul va avea o sală polivalentă de 5.000 de locuri

Primarul a vorbit despre arena care va fi construită la Pitești: „Guvernul României a aprobat, prin Hotărâre, indicatorii tehnico-economici pentru construcția Sălii Polivalente din Pitești. Este o bucurie imensă pentru mine această veste, după ani de eforturi susținute și drumuri repetate la Guvern pentru acest proiect și nu numai”.

„Urmează ca acum Compania Națională de Investiții să înceapă procedurile prevăzute de lege pentru demararea investiției. Costul total al acesteia este de circa 95 de milioane de lei, bani de la bugetul de stat, la care se adaugă cinci milioane de lei de la bugetul local pentru amenajarea unei parcări corespunzătoare și a unui pasaj pietonal peste strada Basarabiei, acolo unde va fi construită sala care va avea până în 5.000 de locuri. Aceasta este cea mai mare investiție care este realizată în Pitești după 1990! Mai avem și alte proiecte similare depuse la Guvern și veștile bune vor continua!”, a mai scris Ionică.

O nouă sală polivalentă, de 5.000 de locuri, va fi construită la Pitești
O nouă sală polivalentă, de 5.000 de locuri, va fi construită la Pitești

Cum va arăta noua sală polivalentă din Pitești

Primăria din Pitești a publicat și pe facebook un video sugestiv cu privire la modul în care va arăta noua sală polivalentă din Pitești. De asemenea, primarul Ionică a publicat mai multe poze cu viitoarea construcție. VEZI GALERIE FOTO

Sala Polivalentă Pitești – video

Iată cum va arăta noua Sală Polivalentă din Pitești! Imagini video!

Gepostet von Primaria Municipiului Pitesti am Donnerstag, 18. April 2019

În prezent, în Pitești există numai Sala Sporturilor Trivale, aflată lângă Stadionul Nicolae Dobrin și care are o capacitate de 2.000 de locuri.