Life

Noua schemă care face ravagii pe drumurile din Grecia. Cum sunt păcăliți românii care ajung în vacanță. Escrocii acționează diferit acum

O nouă schemă face ravagii pe drumurile din Grecia. Cum sunt păcăliți românii care ajung în vacanță și cum acționează escrocii acum?
09.07.2024 | 14:33
Noua schema care face ravagii pe drumurile din Grecia Cum sunt pacaliti romanii care ajung in vacanta Escrocii actioneaza diferit acum
Noua schemă care face ravagii pe drumurile din Grecia. Sursă foto: Facebook, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noua schemă care face ravagii pe drumurile din Grecia este una extrem de ingenioasă. Cei mai atenți trebuie să fie românii care merg în vacanță aici, pentru că pot ajunge în situații extrem de dificile.

Noua schemă care face ravagii pe drumurile din Grecia

Grecia este destinația preferată a multor români în vacanța de vară. Totuși, există din ce în ce mai multe situații nu tocmai plăcute. Nu puțini sunt cei care postează întâmplări de-a dreptul neașteptate prin care trec.

ADVERTISEMENT

Recent, mai mulți români au dezvăluit că le-au fost sparte mașinile și furate anumite lucruri, inclusiv bani. Alte persoane au pățit același lucru, în ciuda faptului că autoturismele erau parcate în parcări supravegheate video.

Iată însă că acum, o nouă schemă face ravagii, dar pe drumurile din Grecia. Astfel, turiștii care ajung aici în următoarea perioadă este bine să o ia în calcul, astfel încât să se ferească și să nu devină victime.

ADVERTISEMENT

Există mai multe postări pe Facebook în care este descrisă această schemă care face ravagii pe drumurile din Grecia. Cum acționează atacatorii? Aceștia plasează pe parbrizul mașinii un bilet.

Ce trebuie să știe românii care ajung în vacanță aici

Prin intermediul lui, hoții pretind că proprietarul mașinii ar fi provocat avarii altor vehicule. Mai departe, victimele sunt nevoite să plătească despăgubiri și să ofere date personale. Asta în ciuda faptului că nu au făcut nimic.

ADVERTISEMENT

Iar un român deja a pățit așa ceva și a povestit totul pe Facebook. Și se pare că nu puține sunt cazurile acestea, în care atacatorii speră să obțină ”despăgubiri” pentru un incident care nici nu a avut loc vreodată.

„Bună seara, vă rog să mă contactați la…… Ieri mi-ați lovit mașina, care era parcată în fața dumneavoastră când am coborât să o iau. Urmele de pe bara de protecție a mașinii mele sunt exacte cu cele ale barei de protecție a autoturismului dumneavoastră.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, nu ați vrut să vă asumați responsabilitatea pentru ceea ce ați provocat. Tot ce vă cer este o declarație pe proprie răspundere pentru ca asigurarea dumneavoastră să plătească daunele”, se arată în mesajul care ajunge pe parbrizul mașinii.

Având în vedere noua schemă care face ravagii pe drumurile din Grecia, șoferilor le este recomandat să fie vigilenți. Aceștia nu trebuie să dezvăluie datele personale în cazul în care nu au făcut nimic și să nu ia în seamă biletele respective.

ADVERTISEMENT
Tags: