Cele mai citite

Noua SENZAŢIE a Realului e lăudată de Ancelotti: ”E EXTRAORDINAR”

Laudat de Ancelotti, un jucător al Realului vorbeşte de şansele de a fi convocat la Cupa Mondială după primul sezon la echipa mare!...
18.02.2014 | 16:49
Noua SENZAŢIE a Realului e lăudată de Ancelotti: ”E EXTRAORDINAR”
ADVERTISEMENT

Laudat de Ancelotti, un jucător al Realului vorbeşte de şansele de a fi convocat la Cupa Mondială după primul sezon la echipa mare!

Jese Rodriguez este una din revelaţiile campionatului spaniol. Jucătorul a fost promovat în acest sezon la echipa mare a Realului şi a marcat 8 goluri.

Antrenorul lui Real Madrid, Carlo Ancelotti îl consideră un mare talent al fotbalului spaniol: “E un talent extraordinar şi încă nu a împlinit 21 de ani. Am antrenat şi alţi jucători ca el, îmi aminteşte puţin de Pato“ a declarat Ancelotti în presa spaniolă.

ADVERTISEMENT

Evoluţiile bune ale lui Jese îi dau şansa să fie în lotul Spaniei pentru campionatul Mondial. Jucătorul a vorbit în presa spaniolă de această posibilitate şi consideră că nu e imposibil să ajungă la mondial, atîta timp cît evoluţiile lui vor fi din ce în ce mai bune.

“Nu ştiu dacă e o nebunie, dar nu e imposibil să fiu convocat. E o generaţie de mari fotbalişti, care sunt campioni mondiali en-titre. Este dificil să prind lotul şi de aceea e important să joc cît mai bine”, a spus Jese.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri