ADVERTISEMENT
Nicio categorie

Noua vedetă a Angliei, comparată cu Ballack şi Wilshere: “E foarte bun”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 23.06.2018 | 19:24
Cuvinte de laudă pentru Loftus-Cheeke, care este comparat cu Michael Ballack şi Jack Wilshere

Fostul selecţioner al Angliei, Roy Hodgson, a comparat noua vedetă a naţionalei Angliei, pe Ruben Loftus-Cheek, cu unul dintre cei mai buni jucători din istoria Germaniei, Michael Ballack, dar şi cu Jack Wilshere.

ADVERTISEMENT

Hodgson l-a avut sub comanda sa pe Loftus-Cheek în sezonul 2017-2018, pe vremea când mijlocaşul era împrumutat de Chelsea la Crystal Palace şi îi face un portret foarte generos tânărului fotbalist de 22 de ani: ”Sunt sigur că e pregătit de Cupa Mondială, 100%. Poate trece de adversari mai uşor decât o făcea Ballack. Cred cu tărie că are puterea, viteza şi forţa lui Ballack. Probabil chiar câteva abilităţi în plus. E o comparaţie îndrăzneaţă, ştiu, dar e într-atât de bun la dribling-uri. Are acea schimbare înşelătoare de ritm.”

Loftus-Cheeke are puterea lui Ballack şi tehnica lui Wilshere

Un alt jucător cu care Hodgson îl compară pe tânărul mijlocaş este Jack Wilshere: “Abilitatea de a ieşi cu mingea la picior din spaţiile strâmte şi să deschidă jocul îl apropie de Jack Wilshere. Ăsta e talent, pentru că jucătorii care se ocupă cu pasele nu o pot face. Pasatorii trebuie să paseze şi după să iasă de acolo. Dintr-o întoarcere, Ruben găseşte o cale de scăpare şi deschide jocul. În plus, e foarte puternic în atac. Sunt sigur că va înscrie mai mult pe viitor”, a spus Hodgson, potrivit Dailymail.

ADVERTISEMENT

În primul meci al Angliei la CM 2018, Loftus-Cheek a intrat în minutul 80, când l-a înlocuit pe Dele Alii, care a suferit o accidentare pe parcursul reprizei secunde din meciul cu Tunisia, iar fotbalistul a impresionat cu jocul său, deşi a stat pe teren mai puţin de 15 minute.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!