Sport

Noua Zeelandă – Africa de Sud Live Stream Online pe TVR 1 – Cupa Mondială 2019 de rugby! Primul șoc al turneului final

21.09.2019 | 13:07
Noua Zeelanda  Africa de Sud Live Stream Online pe TVR 1  Cupa Mondiala 2019 de rugby Primul soc al turneului final

Primul mare meci de la Cupa Mondială 2019 de rugby este Noua Zeelandă – Africa de Sud, iar aici puteți vedea întâlnirea Live Stream Online. ”All Blacks” sunt marii favoriți ai competițiie și campionii en-titre, după ce în 2015 au învins în finală Australia.

Noua Zeelandă – Africa de Sud Live Stream Online la Cupa Mondială 2019 de rugby

Noua Zeelandă – Africa de Sud este probabil cel mai aștepta meci din faza grupelor de mla Cupa Mondială 2019 de rugby și poate fi urmărit Live Stream Online pe TVR 1 AICI. Cele două formații sunt marile favorite ale Grupei B din care mai fac parte reprezentativele Italiei, Canadei și Namibiei. Primele două echipe din cele patru grupe se vor califica în sferturile de finală.

Pentru acest joc, Noua Zeelandă a început cu următorul XV: B. Barrett – Reece, Lienert-Brown, Crotty, Bridge – Mo’unga, Smith – Moody, Coles, Laulala, Whitelock, S. Barrett, Savea, Cane, Read. Pe banca de rezerve a ”All Blacks” se află Taylor, Tu’ungafasi, Ta’avao, Tuipulotu, Frizell, Perenara, Williams și Smith.

Noua Zeelandă a câștigat ultimele două ediții ale Cupei Mondiale

De partea cealaltă, Africa de Sud îi are în teren pe Le Roux – Kolbe, Am, De Allende, Mapimpi – Pollard, De Klerk – Kitshoff, Marx, Malherbe, Etzebeth, Mostert, Kolisi, Du Toit, Vermeulen. Pe banca de rezerve a africanilor se află Mbonambi, Mtawarira, Nyakane, Snyman, Louw, H. Jantjies, Steyn și Kriel.

”All Blacks” au câștigat ultimele două ediții ale Cupei Mondiale, însă în această ediție neo-zeelandezii vin cu orgoliul rănit, fiind învinși în acest an în Rugby Championship (Turneul celor 4 Națiuni din emisfera sudică) de rivalii din Africa de Sud. Totodată, este prima ediție la care reprezentativa României nu participă.