Sport

Noul antrenor de la FCSB, principalul subiect de discuţie în vestiar! Lucian Filip: “Fiecare se gândeşte cum o să fie, cine vine! Ar fi bine să eliminăm asta”. Video

FCSB se pregăteşte să numească un nou antrenor. Cu Sepsi va sta pe bancă Lucian Filip, care a declarat că jucătorii ar trebui să se gândească doar la meci, nu la cine vine.
11.03.2023 | 13:56
Noul antrenor de la FCSB principalul subiect de discutie in vestiar Lucian Filip Fiecare se gandeste cum o sa fie cine vine Ar fi bine sa eliminam asta Video
Mihai Pintilii şi Lucian Filip, la antrenamentele FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii îşi ispăşeşte cele patru etape de suspendare dictate de FRF pentru că s-a comportat ca antrenor principal la FCSB, deşi nu avea licenţa Pro. În locul său este “secundul” Lucian Filip, care stă pe bancă şi reprezintă echipa la interviuri.

Noul antrenor de la FCSB, principalul subiect de discuţie în vestiar!

Mihai Stoica a anunţat că va veni un antrenor străin la club, care are licenţa Pro, iar Lucian Filip a declarat că îl aşteaptă cu braţele deschise, mai ales că ar putea avea de învăţat de la un tehnician cu experienţă.

ADVERTISEMENT

Filip le-a atras atenţia jucătorilor că ar trebui să fie concentraţi doar pentru meciul cu Sepsi Sf. Gheorghe şi să nu se gândească la cine va veni pe banca tehnică a roş-albaştrilor:

“Vom avea fanii alături, ca la fiecare meci. Vreau ca mâine să jucăm fotbal, exact cum am făcut şi până acum. Au fost multe situaţii în care arbitrul nu a intervenit şi nu a dat cartonaşe. Trebuie să îi susţinem pe jucători, să le ţinem moralul ridicat.

ADVERTISEMENT

Nu avem alte probleme de lot înainte de Omrani. Ar fi o experienţă nouă venirea unui antrenor străin. Cum am spus, sunt la început, vreau să învăţ cât mai multe lucruri şi îl aşteptăm cu braţele deschise. Avem nevoie de un antrenor cu licenţă Pro.

“Fiecare se gândeşte cum o să fie, cine va veni. Ar fi bine să eliminăm gândul ăsta”

Nu cred că este un lucru nou. Sunt mulţi antrenori străini în Liga 1. Nu văd nicio problemă. Ne aşteaptă un meci greu şi vom vedea mai multe după partida cu Sepsi. Fiecare se gândeşte cum o să fie, cine va veni.

ADVERTISEMENT

Ar fi bine să eliminăm gândul ăsta că avem ceva de făcut momentan. Sepsi poate să ne încurce, au fost multe surprize etapa trecută. Am lucrat cu antrenorul lor la Steaua şi ştiu că pune mult accent pe partea tactică. Este un antrenor care pregăteşte bine meciurile.

A fost tensionată atmosfera mai mult la suprafaţă. În vestiar nu cred că i-a afectat în niciun fel pe jucători. Noi suntem optimişti. Leo Strizu a plecat pentru că nu s-a mai simţit bine aici. Mai mult nu vreau să comentez.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

Despre convocarea lui Compagno: “Cred că e puţin nerăbdător, abia aşteaptă să ajungă în acel mediu”

S-au schimbat generaţiile, iar cele noi au altă mentalitate. Facem alte metode faţă de anii trecuţi. Avem o problemă frumoasă pentru că avem mulţi jucători în formă şi ne bucură că avem o bancă de rezerve puternică.

Singurul gând este pentru meciul de mâine. Nu ştim deocamdată ce va fi în play-off. Când va fi închisă Arena Naţională singura variantă este Arcul de Triumf. Aveam şi varianta Ghencea, dar nu ştiu de ce nu putem juca acolo.

Nu ne-ar deranja să jucăm acolo. Un stadion modern, nou. Nu cred că o să ne intersectăm cu cei de la Dinamo pe Arcul de Triumf. Andrea Compagno este un tip profesionist, clar s-a bucurat de faptul că este pe listă şi are o stare de bine. 

Cred că e puţin nerăbdător, abia aşteaptă să ajungă în acel mediu şi stăm şi noi cu sufletul la gură. Nu ne aşteptam, a fost o surpriză plăcută. Este o carte de vizită, spune multe despre el şi despre clubul nostru”, a spus Lucian Filip înaintea meciului.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,62 este cota pentru „ambele echipe înscriu sau peste 2,5” la meciul FCSB- Sepsi

ADVERTISEMENT