Sport

Noul căpitan al lui Dinamo, impresionat de suporteri la debut: „Nu mai aveam răbdare!”

Lucas Alves a fost căpitanul lui Dinamo la prima apariție într-un meci oficial. Fundașul brazilian a fost nerăbdător să debuteze în tricoul „alb-roșu”.
18.09.2023 | 18:45
Noul capitan al lui Dinamo impresionat de suporteri la debut Nu mai aveam rabdare
Lucas Alves a fost căpitan la primul meci ca titular la Dinamo. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Lucas Alves este noul căpitan al lui Dinamo. Fundașul brazilian a fost titular în meciul cu FCU Craiova (0-1), așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Stoperul a rămas uimit de atmosfera creată de suporterii dinamoviști la partida de pe Arena Națională.

Noul căpitan al lui Dinamo, impresionat de suporteri la debut: „Nu mai aveam răbdare!”

Lucas Alves a sosit în această vară la Dinamo, după despărțirea de Portimonense, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. Atât din cauza problemelor cu legitimarea, dar și în urma problemelor fizice, brazilianul nu a apucat să debuteze într-un meci oficial pentru Dinamo până la partida cu FCU Craiova.

ADVERTISEMENT

Înaintea duelului cu oltenii, Lucas Alves a fost căpitan în amicalul lui Dinamo, scor 7-0 cu CS Tunari. Fundașul de 31 de ani a vorbit despre debutul în tricoul alb-roșu, dar și despre responsabilitatea de a purta banderola de căpitan.

“Acum chiar pot juca, nu mai aveam răbdare să rezolv cu viza. Sentimentul de a juca acasă este amplificat de atmosfera fantastică pe care ne-o dau fanii noștri incredibili. Ar fi fost bine să nu pierdem puncte acasă.

ADVERTISEMENT

A fi căpitan la Dinamo este o responsabilitate enormă, e un club mare, cu o tradiție bogată, deci trebuie să fim mereu în forma psihică optimă pentru acest club renumit.

Nu sunt fericit cu rezultatul obținut, tot colectivul vrea întotdeauna să câștige meciurile, mai ales în fața propriilor fani. Cred că meritam cel puțin un punct”, a declarat Lucas Alves, conform dinamo1948.ro.

ADVERTISEMENT

Lucas Alves, despre calitățile pe care le aduce la Dinamo: „Am mentalitatea și disciplina proprie deja formată”

În vârstă de 31 de ani, Lucas Alves a mai jucat în carieră, printre altele, la Luzern (Elveția), Al-Tai (Arabia Saudită) sau Al-Nasr (Emiratele Arabe Unite). Fundașul brazilian consideră că aduce un aport de experiență și disciplină în efectivul tânăr de la Dinamo.

„Avem o echipă extrem de tânără, iar tranziția de la anul trecut la cel actual nu este ușoară. Eu sunt un om care a venit aici să plusez pentru coechipierii mei.

ADVERTISEMENT

Am mentalitatea și disciplina proprie deja formată și încerc să ajut pe cei tineri să obțină maximul individual în fiecare zi, pentru că la club este mult talent.

Și eu, la rândul meu, învăț mult de la cei tineri și asta mă face mai puternic”, a mai spus Lucas Alves. Brazilianul este al doilea cel mai valoros jucător din tabăra „câinilor”, cu o cotă de piață de 400.000 de euro.

  • Cristian Costin este cel mai valoros jucător din lotul lui Dinamo, cu o cotă de piață de 600.000 de euro.  

  • Cotă WIN2 pentru Dinamo: 1,72 este cota pentru „total goluri: sub 2,5” la meciul Dinamo – Farul 

ADVERTISEMENT